Szerintetek jó ötlet magamra tetováltatni h párom névének a kezdőbetűjét?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 22:51
1/10 anonim válasza:
Erről tuti le fognak itt beszélni. Én bevállalnám.
2/10 anonim válasza:
Nem. Mi lesz ha szétmentek, ne adj isten megcsalt/megbántott?
Egy életen át akarsz rá emlékezni, és a bőrödön hordani a neve kezdőbetűjét? (Amúgy meg hogy nézne az ki..egy betű?)
3/10 anonim válasza:
Én soha tennék ilyen....rengeteg embert ismerek akin rajta van az exének a neve és megbánta persze....De a te tested neked kell tudni :)
4/10 anonim válasza:
Szakításkor vagy ha megcsal vagy nem láthatod többé valami miatt, nagyon jó lesz nézni azt a tetoválást...
8/10 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom, amiatt, amit a többiek is leírtak..lehet, hogy 2 hónap múlva már csak egy szörnyen rossz emlék lesz az illető és gyűjthetsz tetoválás eltávolításra.
9/10 anonim válasza:
Én nem foglak lebeszélni.Ha csináltatsz egy betűt az át lehet később varratni,ha kenyértörésre kerülne sor.Nyugodtan csináltass. Milyen betű típus lesz és milyen betű?
Am,,én is gondolkodtam a férjem nevén ,de aztán inkább a közös kis kedvencünk(kutya) portréja került a karomra.
Arról is eszembe fog jutni hisz a kettőnké. :)
10/10 opened paradise válasza:
Remélem örökre együtt maradtok!!!
De:
A tinta minden szerelemnél tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!