Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak több tetoválása is van?

Figyelt kérdés

2015. jún. 30. 19:47
1 2
 11/17 id. Géber Péter ***** válasza:
20%
Számomra egy is sok! Nem természetes! Most lehet engem lehúzni!
2015. júl. 4. 09:46
 12/17 anonim válasza:
Mint írták hogy a vidéki embereknek nem tetszik. Én is azok közé tartozom gyakorlatilag nem is a tetoválás nem tetszik hanem hülyeségnek tartom. Nekem van egy 22éves kislányom és tetkot akrt de nem engedtem neki. Elmondtam hogy nekem is tetszett régen de most így 58 évesen már tuti hogy nem űgy nézne ki mint 20 évesen. És mondtam neki lehet hogy 50 év múlva neked sem fog tetszeni.
2015. júl. 4. 11:35
 13/17 anonim válasza:
3%

Én szeretem a tetoválásokat, jól nézhetnek ki... de magamra nem tetováltatnék. :)

Valami üzenetet mindig hordoz, ezért inkább nem érdekelne olyan lány akin van tetoválás. Azt gondolnám valaki miatt készítette akivel korábban volt és mindig ez jutna eszébe és nekem is... hát lehangolna... :D

2015. júl. 5. 12:31
 14/17 A kérdező kommentje:

A 7 tetoválásomból 5 az Édesapámra emlékeztet,mivel 10éve meghalt,1a nővéreimre utal,a maradék 1 pedig olyan minta ami megtetszett és kis változtatással fel is került rám.

2015. júl. 5. 19:40
 15/17 Jászay András ***** válasza:
31%
100 tetoválásból jó, ha egy tetszik. Egyébként: ha a lány szép, csak zavaró (számomra) a tetkó. Ha nem szép, a tetoválástól biztosan nem lesz vonzóbb.
2015. júl. 6. 08:48
 16/17 Husi32 válasza:

Nekem több tetoválásom is van illetve van egy szemöldök, orr és száj karika piercingem és mikor ismerkedtem fiúkkal ( mielőtt összejöttem a párommal ) mindenki tetszett és a páromnak is tetszik. Amúgy szerintem attól függ hogy a lánynak hogy áll a tetoválás.

Remélem elégedett vagy a válaszommal.

2015. júl. 8. 16:22
 17/17 anonim válasza:
0%
Ez is csak egy divat. Lassan lecseng, és megint a szűz bőr lesz menő.
2015. júl. 9. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!