Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak több tetoválása is van?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 19:47
1/17 anonim válasza:
vagány,sexy ha még a csaj is jól néz ki akk legjobb
2/17 anonim válasza:
Attól függ hol, mekkora, hogy néz ki..:D Alapvetően szerintem lehet jó, ha a tetoválások szépek/igényesek.
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem van 7 már :D
Nem olyan minták,amik minden második emberen láthatóak.
2015. jún. 30. 20:21
4/17 anonim válasza:
Mintától függ.
Ha nevek, kis pillangók, non figurative stb akkor nem tetszik
5/17 opened paradise válasza:
Attól is függ,hogy mi,de szeretem őket.
6/17 anonim válasza:
Nekem bejön, és sok másik pasinak és nőnek is. Van akiknek ez undorító.
Az idősebb illetve a falusi népességnek annyira nem jön be, illetve bizonyos munkáknál se tolerálják, vagy nézik szép szemmel.
A lényeg, hogy igényes, szép munkák legyenek ;)
8/17 anonim válasza:
szerintem az rondítja a lányt ha van tetoválása
9/17 anonim válasza:
Engem taszít mindenféle tetoválás nőn,férfin egyaránt.
10/17 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Ha egy nő csípőjén van egy szép minta az tetszik. De ha a karján nagy a tetkó az már nem. Ha esetleg a karja már telibe van varrva, akkor azzal a nővel már kapcsolatom sem lenne soha. A 7 tetoválás szerintem már kezd sok lenni, de biztos vannak akiknek tetszik. Személy szerint lányon 1 max 2 ami belefér.De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!