Miért van egy csomó embernek erdős tetoválása?
Ugyanaz a típus vagy lábszáron vagy alkaron láttam eddig, körben a testrészen: [link]
Mit jelképez???
Azért van, mert jelent nekik valamit!..
Lehet hogy valahol "elvesztek, eltévedtek az életben, rossz utakra ttévedtek, és vissza szeretnének találni a múltba, talán kisgyermekkorra."én is szeretnék egy fát, amin egy kisgyermek ül.. pont azért mert hirtelen elmúlt mindenem, a gyermekkorom, a család beteg.. hirtelen felnőttem és segítene visszaemlékezni és megerősíteni a mindennapjaimban!(: azonban én sok tetoválást szeretnék, mindegyik ilyesmihez kötődik.
Ez ahogy leírtad ez teljesen oké!
De amit linkeltem, azt akkor sem értem...már legalább 10 emberen láttam.És pontosan ugyanaz... Semmi egyéni nincs bennük , pedig annyiféle módon lehetne kifejezni ezt a dolgot!
Amit írtál annak a felentése rám is igaz, de tuti nem varratnám magamra ezt ilyen formában, hanem kitalálnék a fával/fákkal valami különlegeset. Persze ízlések és pofonok
Nekem ez a típus nem néz ki jól...főleg nem egy lányon :/
lábszáron és alkaron is láttam már.Valószínű csak divat miatt varratják magukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!