Kinek van tetovalasa? Es hol? Piercing,?
'lanyoknal mennyi az idealis tetko es piercing ?'
beeeeee..... beeeeeeee.... persze, van egy ilyen 'egysegcsomag', ha a menok koze akarsz tartozni, akkor fel _kell_ varratni magadra minimum 3 yolo-t meg swag-et, es legalabb 4 piercingednek kell lennie, ebbol ugye legalabb 3-nak lathato helyen.
19 evesen ennyire ostobanak lenni, azert szep teljesitmeny...
Tetkóm nincs, egyszer lehet,hogy lesz,de még nem találtam meg "álmaim mintáját" és meggondolatlanul nem akarok varratni. Egy pc-em vanma nyelvemben. Más nincs.
Nincs ideális. Ami neked tetszik. Ha nem akarok,hogy "kinézzenek" akkor ne szúrasd magad agyon. Ha nem érdekelnek az emberek,akkor viszont annyit tegyél,amennyit akarsz. Nincs limit ebben.
26/N
4 piercing, 1 tetoválás. Egyik se látszik, csak ha mutogatom.
Tudom, ez nem menő, de nem is azért vannak.
Ajakpiercingem volt ami tönkretette a fogaim így ki is vettem már. Tetkót szeretnék, egyet, már évek óta kigondoltam, de nem sietem el. Ráér. Amúgy ez egy japán szöveg lesz, a kedvenc dalszövegem egy részlete. Valahova felkarra gondoltam, mert nekem ott tetszik csak.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!