Egy pszichológusnak lehet tetoválása?
Én úgy hallottam, hogy a pszichológusoknak meg kell próbálniuk minél hétköznapibban kinézni és kerülni az olyan külső elemeket, amik esetleg kiakaszthatják a pácienst. Ezért például szerintem meglehetősen ritka hogy egy ilyen szakmában elhelyezkedő ember rikító hajviselettel rendelkezik. De a nagyon szembeötlő tetkó se biztos, hogy jó ötlet. Más kérdés, hogy mindig vannak lázadóbbak, biztos ebben a szakmában is, tehát találhatunk valószínűleg olyat aki szembe megy az általánosságokkal. Esetenként a rosszabb közegből jövő emberekben talán könnyebben szimpátiát kelthetünk egy tetoválással.
De ha én pszichológus akarnék talán lenni, akkor vagy várnék a tetkóval amíg erről bővebb információt szerzek biztos forrásból/ holtbiztos leszek hogy mit és hogyan akarok csinálni, vagy olyan helyre kérném ami ruhával takarható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!