Ez már legyógyult ugye?
1 hetes + 4 napos lesz holnap a tetoválásom. Fekete-fehér kis minta a vállamon. Már "lehámlott" az egész és egyáltalán nem érzékeny.
Ez már azt jelenti hogy legyógyult ugye?
Szeretne holnap nagyon strandra menni a gyerek meg a férjem, és kicsit aggódok nem e lesz baja tőle.
A tetoválóm csak annyit mondott fényvédővel kenjem, de azt nem mondta, hogy ne menjek.
Köszi!
Hat én 1-3honapig nem mennek. Ezert nem jo nyáron tetováltatni.
Kend, közvetlen nap ne érje, es ne Menj bele vizbe.
1, pláne 3 hóóónap? Ezt ki mondta neked? Tetováló vagy?
7 db tetoválásom van, van amit nyáron csináltattam, de ekkora időt sosem mondtak nekem. Amikor tavaly kérdeztem a legújabbnál azt mondta a tetoválóm, hogy 2 hét a napozás/fürdés. Neked 3 nap híjja van, az szerintem nem oszt nem szoroz, főleg ha már az egész levedlett... Azért kend erős fényvédővel, meg ne áztasd órákig, de ami ráfröcskölődik az nem tragédia. Szerintem! De én "csak" páciens vagyok, nem tetováló :-D
hát azért nem fogok 2ezer Ftot kiadni, hogy ne menjek vízbe, be fogok menni, ha már elmegyek. de nem merülök el vállig, és nem áztatom max.
amúgy 1-3 hónapot még én sem hallottam. ezt neked a tetoválód mondta?
az a 3 hónap a mélyszöveti gyógyulás.
de igen, a felszín olyan 2-3 hét. persze attól is függ, mennyire csinált belőle kloffolt húst a tetováló.
bár vannak helyek, ahol már 6-8 nap alatt gyógyult. egyéni alkat és testrész kérdése is. van aki gyorsan gyógyul.
"hát azért nem fogok 2ezer Ftot kiadni, hogy ne menjek vízbe"
1. Nem mondod hogy a kettő közül a strandra sajnálod a pénzt?! A tetoválás 2 ezer alatt volt vagy mi? Tisztességes helyeken 6 ezer alatt szóba se állnak veled.
2. Ennyire tiszteled a tetováló munkáját és a saját tested? Tökmindegy milyen lesz a következő évtizedekben, a lényeg hogy te vízbe menj? Ezért érdemes tetováltatni.
3 Ez a lehető legrosszabb kombináció. Retkes víz+áztatás+tűző nap. Gratulálok. Esetleg lehorzsolni nem akarod?
4. A frissen képződött bőr még érzékeny, könnyedén felázik, lemállik. Nem tudom milyen strand, de gondolom megy bele mindenki, gombás lábú vénasszonyok, hugyozós gyerekek, izzadt kamaszok, meg ami még sikerül. A lehető leghigénikusabb.
5. Emellé még tűző nap is? Szerinted milyen gyorsan égeti meg a friss bőrt? Jó dolog a bőrrák, olyan szép üszkös.
A naptej sem a legjobb, ki tudja mi van benne, ami beleivódik a tetoválásba...de inkább az mint a bőrrák. Viszont direkt napra menni szvsz túl van a butaság határán.
Hű, te most aztán nagyon megmondtad a magadét, elég sok frusztráció lehet benned, sajnálom :(
1. a fizikai fényvédőről hallottál esetleg? a gyereknél és magamon is ezt használjuk, egyszerűen működik: nem szívódik fel a bőrbe, fizikailag véd, tehát semmi cucc nem kerül a friss tetovált bőrömbe.
2. igen, többe került, mint 2ezer Ft, jóval, pedig ismerős a művész, de azt arra írtam, hogy valaki azt javasolta, hogy menjek be a strandra, de a vízbe ne. én arra írtam, hogy HA már bemegyek a strandra akkor a vízbe is.
3. áztatás? elolvastad, amit írtam? a vállamon van félig a kulcscsontomon, egész fent, a 20 cm-es gyerekmedencében fizikai képtelenség azt a fenti részt áztatni. ha meg a felnőttbe is bemegyek, akkor tök simán megoldható, hogy nem nyakig merülök el, csak kb a mellkasomig. tehát leírtam, hogy eszem ágában nincs áztatni :)
4.hogy becsülöm meg a tetováló munkáját? mondjuk úgy (amit szintén leírtam, de látom félig olvastad csak el), hogy tőle kérdeztem meg először, hogy mit szól a strandhoz, és nem mondta, hogy ne menjek, csak azt, hogy kenjem fényvédővel.
az, hogy ettől függetlenül is bizonytalan vagyok és még itt is rákérdeztem, az csak azt bizonyítja, hogy mennyire féltem a tetoválást és nem az ellenkezőjét.
elnézésed hogy a sorrendedet felcseréltem, remélem nem okoztam ezzel még nagyobb elégedetlenséget benned. szerintem ma este menj ki kicsit az éjszakába kikapcsolni, eléggé be vagy gőzölve úgy érzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!