Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ugye nem fogom meg bánni a...

Ugye nem fogom meg bánni a tetoválásom?

Figyelt kérdés
Vagyis nem láthatok a fejembe de csak nem bánom meg ha anyukam evszamat romai szamal magamra varatom szepen?! Ilyet csak nem banok meg nem?

2014. júl. 22. 23:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért akarod magadra varratni anyukád évszámát? Amúgy szerintem az nem mindegy hogy hová
2014. júl. 22. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg fogod.
2014. júl. 22. 23:27
 3/16 anonim válasza:
0%
Aki tetoválással örökre elcsúfítja a testét az nem teljesen komplett!
2014. júl. 22. 23:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Nyakamra szeretném. Erveket is mondjatok legyszi:) azert szeretnem mert sokat tett értem.
2014. júl. 22. 23:59
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire bizonytalan vagy, hagyd a fenébe, ráérsz még. Vagy próbáld ki, hogy magadra iratod valakivel ALKOHOLOS filccel, és figyeld meg, mennyire szívesen hordod azt a dátumot. Azért, mert sokat tett érted, még nem kell magadra varratnod az évszámát. Ha már nem él, az emlékeidben úgyis őrzöd, és tudni fogod, hogy hálás vagy neki. Ha még él, éreztesd vele a hétköznapokban. Nem kell tetkó, ha bizonytalan vagy. Eltüntetni nem lehet, csak ha lelézerezteted, az viszont heget hagy, naaagy heget, és baromira fáj.
2014. júl. 23. 00:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem várj vele ha ilyen bizonytalan vagy. Aztán ha később is úgy fogod gondolni, hogy akarod és nem bánnád meg, akkor csináltasd meg.
2014. júl. 23. 00:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazabol egyaltalan nem vagyok bizonytalan max csak a korom miatt tudom hogy soha nem banam meg. Legalabbis most teljes mertekben ugy gondolom es hala istenek meg el:) tapasztalatokra lennek kivancsi
2014. júl. 23. 00:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Várj még pár évet, most még bizonytalan vagy. Addig ne csináltass, amíg nem leszel benne teljesen biztos.
2014. júl. 23. 01:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén... ha már ez a kérdés felmerült,kár belevágni... :)
2014. júl. 23. 01:16
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

ha mar felmerult a kerdes akkor hagyd a fenebe.

egyebkent meg rengetegen megbanjak a tetovalasokat, egesz iparag epult az eltavolitasukra, ugyhogy sanszos hogy te is megbannad. Majd ha 30 eves leszel es meg mindig akarod, akkor lehet :)

2014. júl. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!