Lipton. kérdése:
Lehet így majd tetoválásom?
Figyelt kérdés
Haveromtól hallottam, hogy a tintákat növényből csinálják, és mivel én sok mindenre allergiás vagyok, (pl:növények, virág,) mondta, hogy lehet nekem nem kéne csináltatni.
Igaz ez?
2014. jún. 23. 22:04
1/3 anonim válasza:
Kitudja..
A lenyeg, hogy SZALONBA, NE HAZNAL csinaltass tetkot, es mond a szakonba, hogy mikre vagy allergias..
Van spéci tinták is szerinten...
2/3 Briganti válasza:
Nem valószínű, hogy bármilyen szövődménye lehetne a dolognak, én is sokféle növényre/virágra vagyok allergiás, több, mint 6 helyen van tetoválásom és semmi probléma nem adódott. Mindenesetre nem árt, ha a tetoválóddal konzultálsz előtte, hogy mikre vagy allergiás és neki mi a tapasztalata/véleménye.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze, csakis igényes helyen csináltatok, ahol tudom, hogy nagyon szépen dolgoznak,azért majd még megkérdezem. :)
2014. jún. 24. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!