Ugye nem fogom meg bánni a tetoválásom?
iiistenem -.- annyira unalmasak vagytok, akik csak azért keresnek meg tetoválással kapcsolatos kérdéseket, hogy alatta elpapolják hogy mekkora szánalom az aki tetováltat.. NEKTEK NEM KUURVA MINDEGY HOGY A MÁSIK EMBER EGY IDEGEN SZÁMOTOKRA MIT CSINÁL MAGÁVAL???:DDddddd a másik meg hogy nem ezért lesz valaki szar ember, mert van egy tetoválása.. az embert nem ez határozza meg mikor ér el a tudatotokig?! tisztelet annak a minimális kivételnek, már bocs de ez annyira gáz. minek írtok ide? miért nem lehet magatoknak megtartani a szubjektív véleményeteket? szerintetek valakit is elfog tántorítani az ötlet mert pár konzervatív, szűk látókörű sötét pöccsenet ide írja az alaptalan véleményét? senki nem kíváncsi azokra akik ellenzik, mert nyilván ide azok jönnek akik tapasztaltak a témában és LESZARJÁK az olyanokat, mint ti. szóval ez nagyon cink már bocs. akik meg írják hogy minek azoknak csak annyit kellett volna írnod hogy mert CSAK és pont. senkinek semmi köze hozzá.
amúgy én támogatom az ötletedet, szerintem értékelni fogja! komolyan mondom szard le telibe ki mit mondd, főleg azt aki ellenzi, egyáltalán nem érzik a súlyát a dolgoknak, nem látnak beléd, szóval amit ilyenkor lehet tenni az csak annyi hogy hallgass a szívedre!
ez neked egy nagyon személyes dolog és most itt a személyesen van a hangsúly, mások lehet gyíkságnak tartják de ez hozzád tartozik. nem az ő anyukájukról van szó hanem a tiédről és ha te úgy döntesz hogy a köszönetedet felé így IS kinyilvánítod, akkor TEDD MEG :)!
én baromira támogatlak, nekem is van tetoválásom és nem én nem vagyok szánalmas ettől, ti felszínes suttyók!
írd meg privátban majd hogy döntöttél, szívesen beszélgetek veled erről :D
# 12
latom tombol az onbizalomhiany. Gondolom ezert varrattal, hogy kifele kemenyebbnek tunj.
Azt ugye tudod hogy ez az oldal pont azert van, hogy barki elmondhassa a szubjektiv velemenyet? A kerdezo kerdezett egyet, a tisztelt kozonseg meg valaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!