Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Monogram tetoválás? Tényleg...

Monogram tetoválás? Tényleg ennyire rossz ötlet? 18L

Figyelt kérdés
Van egy ember, akibe nagyon szerelmes vagyok. Imádom, szeretem-mint ember, mint barát. Olyasmit érzek iránta amit nagyon nehéz megfogalmazni és senki iránt nem éreztem rajta kívül. Egyszerűen rossz ha nem látom, ha nem vagyok vele, ha nem tudom mi van vele. Úgy érzem ha rajtam lenne a monogramja sokkal jobban érezném magam. Tudom hogy minden múlandó és pont ezért szeretném. Nem akarom őt teljesen elfelejteni. 4-5 hónapja fontolgatom a dolgot de mindenkitől azt hallom hogy biztos meg fogom bánni. Ha tényleg nagyon mély érzelmeim vannak iránta, ez akkor is ilyen rossz ötlet?

2015. ápr. 30. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:

ne tetováltass monogrammot!

próbáld máshogyan kifejezni az érzéseidet.

2015. ápr. 30. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem így akarom kifejezni. Én érezném jobban magam.

De például? Csak szeretnék valamit ami "ő" és mindig velem van.

2015. ápr. 30. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Monogramot semmikepp!

Ha mar nagyon szeretnel valamit magadra tetovaltatni vele kapcsolatban, akkor inkabb valami szimbolumot, kepet terveztess, ami onmagaban is megallja a helyet, szep is, es ra emlekeztet..

Bar gondold meg, mert ha csunya vege lesz a dolognak, akkor arra fog emlekeztetni eleted vegeid. En szemely szerint nem tetovaltatnek a helyedben, de ha nagyon szeretned, szerintem semmikepp se nevet vagy monogramot tetovaltass.

2015. ápr. 30. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Egyet értek az előttem szólóval, ne monogramot, inkább valami jelet vagy szimbólumot, ami másnak nem mond semmit, de neked annál többet.

Vagy, valami amulett, medál, karkötő, gyűrű - szóval valami, ami nem végleges, mint a tetoválás, de mindig veled lehet - így ha esetleg rossz vége lenne a dolognak, nem kell egy életen át cipelned.

2015. ápr. 30. 18:14
 5/8 anonim válasza:
100%

két megközelítést tudok mondani:

1. Veled egykorú vagyok, és érzem én, hogy akarok valami olyat tenni, ami nem megfontolt,(vagy épp megfontolt, és azért agyalsz rajta annyit, mert próbálod meggyőzni magad) nem akarok mindig a következményekre gondolni. Ez szerintem olyan lenne. De ez ellen ott van, hogy miért ne? Fiatal vagy, éld ki magad

2. Mi van, ha mégis vagy épp mégsem...

A barátságok jönnek és mennek. Még a legjobbak is :/

Persze gyönyörű emlékeket idézhetne fel a későbbiekben a tetoválásod, de az is lehet, hogy értelmét veszítené.

Azt javaslom, valami olyasmit varrass, ami közös. Ami neked is fontos, ami mást is jelképez. Így biztosra mész :)

2015. ápr. 30. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Hosszú sztori ez, és nem "lovestory". Azért köszönöm a normális válaszokat.
2015. ápr. 30. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2015. ápr. 30. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Rossz ötlet, de a te bőröd, a te életed. Max átvarratod
2015. ápr. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!