Jó ötlet lenne? Örülne neki? Meglepetés tetoválás?!
Figyelt kérdés
mSziasztok! Szeretnék tetováltatni,és azt gondoltam,hogy a bátyám iránti szeretetem szeretném kifejezni egy tetoválásban.Persze egy kisebb,szép nem túlzásba vitt érzelgősre gondoltam.
Szerintetek jó ötlet lenne?Vagy ez túlzás?
És ha nem,esetleg ötlet,hogy milyen ábrákban vagy személyes dolgokban gondolkodjak.
köszönöm 18/L
2015. ápr. 6. 17:26
1/2 anonim válasza:
Sztem ne mert nemtudhatod hogy tetszene neki, ha tetkó akk mindig legyen személyes,de ne ilyen divattetkó mert azt megbánják ,gondolok itt kereszt, pillangó
2/2 anonim válasza:
Hát, szerintem alapvetően nem rossz ötlet, de előtte szerintem puhatold ki, hogy mit gondol a tetoválásokról. Ha elítéli őket, akkor biztos nem tetszene neki, ha csináltatnál, de ha tetszenek neki, akkor szerintem nyugodtan. :) És valami olyan mintát varrass, ami kettőtöket köt össze, valami közös emlékből, vagy ilyesmi. Olyat, amit rögtön tudni fog, hogy mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!