20. szülinapomra szeretnék egy tetkót de nincs ötletem hogy milyen mintát . Ja és a tarkómra szeretnék valami nőieset ?! ;)
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 07:03
1/5 anonim válasza:
Tarkora valami noieset? Tetko egyaltalan nem noies, mindegy ,hogy hol van.
2/5 anonim válasza:
Rendszámot tarkóra?
.
Mindegy, mit varratsz, lényeg:
- tarkódon úgysem fogod látni;
- pénzedért olyan rétegbe kerülsz, amelyik a törzsi hovatartozását illusztrálja a tetkóval;
- vagy életed végéig hordod, vagy pedig a varratásnál drágábban eltüntettetheted (ha egyáltalán sikerül maradandó nyom nélkül).
3/5 anonim válasza:
Tetkót csak konkrét elképzeléssel szabad vllalni, jelentése legyen számodra. Különben úgy jársz mint hariboman
4/5 anonim válasza:
Ha nincs ötleted mintára, ne varrass. Egy mintának akkor van értelme, ha már konkrétan el tudod képzelni magadon, tudod mit szeretnél viszontlátni, tudod, hogy mit jelent neked.
Az, hogy legyen szép, az baromi kevés, bármilyen témát meg lehet csinálni szépre :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez a masnis tetkó nagyon nőies.Nekem nagyon tetszik. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!