Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaptam egy magassarkú csizmát...

Kaptam egy magassarkú csizmát a szülinapomra de van egy kis gond. ( több lenn) Hogyan járjak benne normálisan? 17/L

Figyelt kérdés

[link]

9 cm-es sarkú bokacsizma, vastag sarokkal..

itthon járkáltam benne, néztem rengeteg youtubeos videót hogy hogyan kell normálisan járni magassarkúban, de amikor kimegyek az utcára, úgy érzem nevetségesen járok benne.. a fejem fel- le liftezik, a térdem be van hajlítva és nagyon lassú vagyok.. Pedig úgy járok benne ahogy elvileg kéne.. saroktól a lábujjig.. mégis mintha lecsapódna az egész testem magasról előre és ezt nagyon kínosnak érzem

2014. nov. 1. 13:05
 1/6 anonim válasza:
100%
Sokat kell benne járni, hogy ráérezz. Senki nem úgy születik, hogy tudja. Nézhetsz te annyi videót amennyit akarsz, de végsoron neked kell ráérezni. 2-3 hónap és már szuperül fog menni. És igen addig bénán fogsz kinézni benne. :) De utána szép lesz. Próbálj meg otthon minél többet járkálni benne.
2014. nov. 1. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:

ne add fel egy halom lányt látok az egyetemen akik elsősök és vélhetően most hordanak először magassarkút. küzdenek is vele rendesen, főleg a lépcsőzés para.

de igazából semmi gond nincs ezzel, valamikor meg kell tanulni... a fiúk közül persze van aki leszólja az ilyen lányokat, de a jobb fej srácok odamennek és megkérdezik h segítsenek-e lejutni a lépcsőn :DDD

ha nagyon gázosnak érzed, akkor vehetsz egy kisebb sarkú cipőt, és azután könnyebb lesz ebben... bár sztem ez még nem is vészes, majd ha megpróbálsz tűsarkúban járni :D

2014. nov. 1. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú de szép csizma, irigy vagyok :)

Az előzőek jól írják, gyakorlás teszi a mestert. Eleinte mindenki bénán néz ki, egy kis idő múlva pedig azon kapod magad, hogy minden erőlködés nélkül fát is tudnál hordani benne.

Tavaly én is a kezdő egyetemista kategóriába estem, irigyeltem is azokat a lányokat akiknek csak felkapták a mázsás bőröndöt és fent is voltak a lépcső tetején anélkül, hogy egyensúlyozniuk kellett volna a másik karjukkal.

2014. nov. 1. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a márkája ennek a csizmának, milyen boltból van? :D Nagyon szép.

Majd beleszoksz. Azonban ha végképp nem érzed benne jól magadat, akkor sem bűn egy alkalmi csizmát tartani, ami több évig is meg van. Színházra, bulikra, vacsorázni/ebédelni, mikor tudod, hogy nem kell majd sokat sétálnod.

2014. nov. 1. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es: ez egy Steve Madden cipő, benne van a link címében

nem csoda hogy szép tehát, mert van ára is

hát sokan megirigyelnék a szülinapi ajándéknak ilyen cipőt kapnának... szal sztem nyugodtan mászkálj benne belejössz

2014. nov. 2. 01:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi 5-ös, azóta észrevettem, csak a kép alapján kereséssel sajnos nem találtam.

Hát lehet hogyha ennyire drága akkor pont azért érdemes félretenni alkalmakra. (persze ha van még mellette másik 10 pár hasonló kaliberű akkor meg kár tartogatni)

2014. nov. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!