20 éves fiú vagyok elég zűrös az életem hol mélyponton vagyok hol fönt az égben és szeretnék egy olyan tetoválást amiből erőt tudok mindig meríteni hogy ne felejtsem el soha hogy honnan jöttem mit tudnátok ajánlani?
Egy tetoválás nem fog erőt adni. Ne csináltasd meg, mert olyan lelki állapotban vagy, hogy lehet, hogy egy idő után megbánnád.
Inkább találj egy jó számot vagy egy jó idézetet, azt énekelt, mond magadban, ha erőre van szükséged!
ezek a válaszok hogy ne csináltasd meg mert megbánod.... nem unjátok még?????? és ha megbánja akkor mi van? nem a ti bajotok hanem az övé.................. istenem törődjetek már a saját unalmas életetekkel
kérdező csináltasd meg nyugodtan sajnos nem tudok ajánlani ilyesmi tetkót. nekem van eddig egy, de szeretnék mégegyet mert történt velem egy olyan dolog ami teljesen a 0 alá vitt lelkileg, kijöttem belőle segítség nélkül és én is csináltatni fogok egy tetoválást ami azt jelképezi majd hogy én nyertem ;)))
Semmi gond azzal ha te tetoválásba szeretnéd nyomni az érzéseidet, ez a te döntésed. Minden ember másba. Van aki drogba, alkoholba, stb...te tetoválásba. Én is tetoválásba szoktam és egyik tetoválásomat sem bántam meg pedig már rajtam vannak egy jó ideje.
Ajánlani nem igazán tudok mintát mert nem ismerem a stílusodat, stb. szóval azt próbáld meg magad kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!