Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválást fólia elhagyása...

A tetoválást fólia elhagyása után hány óránként kell kenni 4-5óránkánt jó?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egész karos van. Amikor levettem a fóliát, lemostam, aztán bekentem. Onnantól kezdve én csak reggel és este kentem be nagyon vékonyan Bepanthennel.
2015. ápr. 7. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy akkor kenje be újra amikor már teljesen beszívta a bőröd a bepanthent. Az előttem szólónak is igaza van, langyos vízzel mosd meg, "töcsköld" (ezt a h.lye szót) szárazra, ne dörzsölve és vékonyan kend be. Azért vékonyan, hogy kapjon levegőt és így gyorsabban gyógyul.

Van aki úgy csinálja, hogy nem is keni hanem teljesen kiszárítja és gyönyörű marad neki de én inkább azt mondom, hogy kend. Sosem tudni, hogy kinek hogyan reagál a bőre.

2015. ápr. 7. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

4-5 óránként bőven jó. Én mindig így csinálom. De továbbra se dörzsöld vagy ilyesmi. Langyos szappanos vízzel mosd le és óvatosan itasd fel a vizet NE dörzsölve.

Én utána 1-2 percig hagytam levegőzni és utána kentem be vékonyan bepanthennel.

2015. ápr. 8. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!