Olvastam.hogy 3napig kell fóliázni és 4óránként fóliát cserélni újra kenni stb. De ha már nincs rajt a fólia akkor,hogy van ez naponta hányszor? Előre is köszi a válaszokat
Nekem azt mondta tekós csávó, akinél én csináltattam, hogy akkor kenjem be, ha piros a tetkó környéke, ha gyulladt vagy ha még varas.
2012. szept. 2. 21:36
2/9 SzilKa válasza:
Ha már nem fóliázod, akkor csak arra ügyelj, hogy nagyon vékonyan mindig kend, ne hagyd kiszáradni. Egy hét után már nem szükséges Bepanthennel kenni, elég egy jól beszívódó hidratáló krém.
2012. szept. 2. 23:19
3/9 anonim válasza:
Elég ha egy napig rajtad van a fólia, másnap már csak utcára kell, a fertőzések elkerülése miatt. Reggel, kora délután és este ha bekened, az bőven elég. Ha ennél gyakrabban kened, elvizesedhet, akárcsak a fóliától.
Egy tetováló
2012. szept. 3. 14:05
4/9 anonim válasza:
Akkor kell kenni,ha érzed hogy kiszáradt,huzódik.Vékonyan átkened panthenollal,vagy vazelin is jó,hidratáló krémek.Fóliázni nem kell,mert akkor nem kap levegőt és begyullad.Ne csinálj semmilyen piszkos munkát egy ideig.Én 1 hétig kenegettem,szépen begyógyult.:) 18/L
2012. szept. 3. 20:21
5/9 SzilKa válasza:
A fóliázás a varrasodás elkerülése miatt (is) lenne fontos...
Én is tetováló vagyok és én mindenkinek 3 napot mondok. Nyilván ilyen melegben gyakran kell cserélni a fóliát és nagyon vékonyan kenni a Bepanthent.
2012. szept. 3. 21:32
6/9 SzilKa válasza:
Egyébként a vazelintól pont befülled, mert nem hagyja levegőzni, szóval elég nagy marhaság azzal kenni...
2012. szept. 3. 21:35
7/9 anonim válasza:
Vazelin, meg panthenol... na ezért látok az utcán annyi sz@r, fakó, hiányos tetoválást.
2012. szept. 3. 23:00
8/9 anonim válasza:
En is tetovalo vagyok, en azt tanacsolom, hogy ne foliazd!
En itt csak azert foliazom le, hogy mikozbe megy haza, ne fertozodjon el.
Otthon nem kell foluazni!
Akkor kell kenni BEPHANTENNEL (nem vazelinnel, neugranormonnal stb.., mert ezek elfakitjak, kiszaritjak..), hogy ha mar szaraz a tetko.
Naponta kb eleg 4x bekenni vekonyan. Miutan bekentuk, papirtorlovel itassuk fel a felesleges bephantent a tetkorol.
2014. jún. 27. 12:55
9/9 anonim válasza:
Ja az elozo voltam, azt meg hozzatennem, hogy abany tetovalo, annyi tanacs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!