TwinKie02 kérdése:
Ez az idézet mit jelent?
Figyelt kérdés
Dreams save us. Dreams lift us up and transform us. And on my soul I swear: until my dream where dignity, honor, and justice becomes the reality we all share I'll never stop fighting. Ever."2015. ápr. 1. 12:45
1/5 anonim válasza:
Az álmok megmentenek minket. Felemelnek és átalakítanak. És a lelkemre esküszöm: amíg az álmom, amiben méltóság, becsület, és az igazság van, nem válik azzá a valósággá, amelyben mind élünk, én sohasem fogom abbahagyni a harcot. Soha.
Valami ilyesmi, de nagyon fura a nyelvtani szerkezete a hosszú mondatnak. Biztos, hogy helyesen írtad ide? Honnan van?
2/5 A kérdező kommentje:
Egy internetes oldalon találtam , hogy érted azt hogy fura ? Nem érthető agy ilyesmi?
2015. ápr. 2. 21:08
3/5 anonim válasza:
Nem, van benne egy rész, ami nagyjából értelmetlen. Az, hogy "until my dream where dignity, honor, and justice becomes the reality we all share" Oda kéne még egy szó, vagy kifejezés, vagy nem tudom. A justice után szerintem hiányzik valami.
4/5 A kérdező kommentje:
Te milyen szavat raknal oda?
2015. ápr. 2. 22:02
5/5 A kérdező kommentje:
Dreams save us. Dreams lift us up and transform us. And on my soul, I swear... until my dream of a world where dignity, honor and justice becomes the reality we all share -- I'll never stop fighting.
Megtaláltam és mindehol igy vann fenn bár az enyéből hiányzott a 'world' szócska igyis olyan furi még ? és igy mit jelent ?
2015. ápr. 2. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!