Milyen tetoválás idézetet ajánlotok?
Sziasztok, az alkaromra gondoltam egy tetoválást, de nem tudok döntetni. a segítségeteket szeretném kérni. Azok akik csak azzal jönnek, hogy ne varrass magadra ha még elképzelésed sincs, azok ne is írjanak köszönöm.
- What doesn't kill you makes you stronger. - Ami nem öl meg, az megerősít.
- Never let the fear of striking out keep you from playing the game! - Soha nem szabad félned a kudarctól, játszd végig a játékot!
- Don't be afraid of death, be afraid of unlived life! - Ne a haláltól félj hanem a meg nem élt élettől!
Only for fashion...
Made with no fantasy...
Ne csináld. Tényleg. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél, akkor még várnod kellene vele. Főleg, ha idézetet szeretnél.
Szerintem tedd ki az idézeteket a faladra minimum (!) egy hónapra. Ha valamelyikbe beleszeretsz 100%-ig, akkor mehet.
Egyébként nekem is lesz idézet tetoválásom, de nem ilyen tucat, hanem egy kedvenc filmemből van, ami sokat jelent nekem :) Szerintem te is megpróbálhatnál keresni valami személyesebbet, ami ugyanezt fejezi ki.
Én lassan 3 éve rágódom rajta, hogy milyen tetoválást is szeretnék és hova.
Szívesen magamra varratnám a " stay strong " vagy az " imagine " szavakat, sőt még az " i don't care " is jöhetne. Talán ezek is közhelyesek vagy divat tetkók, de számomra mind jelent valamit.
Szerintem te is úgy válassz, ami leginkább illik hozzád.
Ha mind ugyanazt jelentené számodra akkor azt amelyik a legjobban tetszik magadon.
Ha esetleg megbánnád néhány év múlva akkor tetováltasd mellé, hogy shit happens.
ami nekem tetszik és igazán igaz is rám az 1. lenne
What doesn't kill you makes you stronger. - Ami nem öl meg, az megerősít.
sok olyan dolgot éltem meg ami erre utal sok pofon és csak megerősödtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!