Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy van spanyolul az idézet?

Hogy van spanyolul az idézet?

Figyelt kérdés

Sziasztok , szeretnék egy újabb tetoválást méghozzá egy idézetet ami így szól:

A tegnap történelem. A ma ajándék . A holnap rejtély.

Ez spanyolra lefordítva hogy lenne? Nem szeretném egyéb fordítóra rábízni , inkább hátha van köztetek valaki aki tud is spanyolul.

Az értelmes válaszokat előre is KÖSZÖNÖM és mindenkinek Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

2015. jan. 1. 16:31
 1/5 anonim válasza:

Ayer es historia. Hoy un misterio. Mañana es un regalo.

barátnőmnek felsőfokúja van spanyolból, magamat is rábíznám ha spanyol szöveget akarnék. :)

2015. jan. 2. 00:48
 2/5 anonim válasza:

Ayer es historia. Hoy es un misterio. Mañana es un regalo.

kimaradt a létige a másodikból,bocsánat.ez a jó.

2015. jan. 2. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért tetováltatsz olyan nyelvet, amit nem értesz?? Sosem értettem..és, ha tök hibásan kerül rád a mondat?
2015. jan. 2. 01:03
 4/5 anonim válasza:
Hát, ez bizony egy se helyes!!! De ne törődj vele, meg is érdemled, ha itt akarsz minőséget találni!!!! Varrasd csak magadra a hülyeséget!
2015. jan. 2. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Az 1(2) válasza majdnem jó, lemaradt a névelő.

El Ayer es historia. El Hoy un regalo. La Mañana es un misterio.

Amúgy, ha jól tudom, az idézet úgy szól, hogy: "A tegnap már történelem, a holnap még csak rejtély, de a ma ajándék!"

(Mellékesen jegyzem, nekem annyira nem jó a spanyolom és a katalánoknál teljesen más a nyelvjárás is. Ha nem vagy biztos a spanyolban, akkor inkább keress egyszerűbb nyelvet, vagy talán maradj a magyarnál ;) )

Neked is Boldog új esztendőt!

2015. jan. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!