Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Dunaújvárosban van olyan...

Dunaújvárosban van olyan piercinges aki nem kér szülői engedélyt?

Figyelt kérdés
Másfél éve szeretnék ajakpc-t de a szüleim nem engedik és messze van még a 18. 15/L

2015. márc. 8. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Szüleid nem engedik akkor nem lehet piercinged, értsd meg. Ezt nem te döntöd el. 15 évesen rengeteg hátránnyal jár a piercing, a suliban főleg.
2015. márc. 8. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Már megint egy lázadó kislány... minek akarsz piercinget 15 évesen? Hova sietsz? Jó hogy nem csináltatsz rögtön egy tetoválást is, aztán még szülj gyereket is, mert lassan azzal is elkésel... komolyan nem értem, hogy miért kell ennyire siettetni mindent. Nincs az a 18 olyan messze, igazán kibírhatsz még 2 évet. Az élet nem úgy megy ám, hogy te gyerekként mindent a fejedbe veszel, és akkor az másnapra az öledbe hullik... ha valamit ki akarsz érdemelni, akkor arra igenis várni kell. Tudom, hogy szeretnél nagyon menő lenni az iskolában a pc-vel, de az akkor sem 15 éves kislányoknak való.
2015. márc. 8. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem pl 23 évesen lett ajak piercingem, azt is hamar megbántam, mert tönkreteszi a fogakat... nem csoda ha a szülők nem engedik.
2015. márc. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!