Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 6 napos tetoválás. Mit csináljak?

6 napos tetoválás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 napja csináltattam.

Nyílt sebek vannak rajta, és eléggé fáj, meg vérezni is szokott.

Negyedik tetoválásom, ilyen problémám egyikkel se volt.

2015. márc. 6. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
festékallergia, bár nem kimondott allergiás reakció, csak ez a neve. sajnos benne van a pakliban, nem lehet "megelőzni" mert nem a tetováló és még csak nem is a festék hibája. a tested valamiért úgy döntött, hogy nem tudja befogadni az idegen anyagot, és megnyerte ellene a harcot. teljes gyógyulás után ki lehet javítani. nekem is volt már többször. nincs elfertőződve, nem vérmérgezés, nem kell vele orvoshoz menni, kend bepanthennel és fóliázd amíg javulni nem kezd. amint teljesen gyógyult, menj vissza a tetoválódhoz, jobb helyeken ilyenkor ingyen kijavítják neked.
2015. márc. 7. 01:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ!
2015. márc. 7. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, elmondom neked hogy tavaly volt egy srác aki bekullogot a kórházba hogy tetováltatott és probléma van. Bizony ám vérmérgezés volt. Kérdezem tőle hogy hol csinálták a tetoválását, melyik szalonban? Azt válaszolta hogy az egyik ismerőse csinálta, de nem szalonban, mást nem is kellett mondania.
2015. márc. 15. 16:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Nálam nem így történt. És azóta köszönöm jól vagyok.
2015. márc. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!