5 napos tetkóval uszodába?
Figyelt kérdés
5 napja csináltattam a csuklómra tetoválást és már sépen gyógyul, egyáltalán nem fáj nem sebesedik nem dobja ki a festéket semmi baj nincs. Szerintetek így mehetek uszodába?2014. jún. 10. 18:31
1/5 anonim válasza:
Nem, várd meg, amíg teljesen begyógyul.
2/5 A kérdező kommentje:
Es az kb mennyi ido?
2014. jún. 10. 20:35
3/5 Krizsa Tattoo válasza:
2 hétig nem javasolt kiáztatni a tetoválást! Amennyiben az első 2 hétben betartod a tetováló utasításait akkor, szépen gyógyul a seb, és tartós marad a minta.
4/5 A kérdező kommentje:
én ezt nem értem, mindenki mondta h ne áztassam ki és h ne szedjem le hámlást, nos mert én ilyen hülye vagyok mindkettőt megcsináltam és a tetkómnak semmi baja
2014. jún. 13. 20:48
5/5 anonim válasza:
nemm 2 3 hétig se uszoda sem szauna sem szoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!