4 napos száraz repedezett tetkóval mi a teendő?
4 napja csináltattam lábfejre tetoválást, már nem fóliázom, Bepanthen Plus-sal kenem naponta többször, mégis nagyon száraz a tetkó és most már be is repedezett több helyen, ijedtembe befóliáztam, nincs más ötletem mivel lehetne megszüntetni a szárazságot. Krémmel bevakolni nem akarom, mert tudtommal az sem jó. Ha már berepedt helyre lehet még hozni? Csúnya lesz tőle a tetkó? Korrekcióval helyrehozható?
A válaszokat előre is köszönöm!
Gondolj bele: a tetoválás egy nagy, összefüggő sebfelület, ennek megfelelően varasodik, leválik, és új bőrt növeszt.
Még ne "temesd", ápold úgy, ahogy a tetováló tanácsolta, és ha lejárt a két-három hét, már látni fogod a maradandó végeredményt.
:D
Elárulom, én is odavoltam, hogy színes trutyi folyik a krémtől, kidobja a bőröm az összes festéket, fakó, hámlik, hogy fog ez kinézni.
Ennek öt éve volt, és ma is szépek a színei és a kontúrok, mint az első napon.
Ne piszkáld, ne vakard, ne bizergáld, azt tilos!!
nem azért repedezett, mert csak hámlik? :)
ha annyit kened, képtelenség, hogy kiszáradjon. a fólia csak az elején kell, hogy ne fertőződjön el, ne menjen bele kosz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!