6 napos tetoválás. Mit csináljak?
6 napja csináltattam.
Nyílt sebek vannak rajta, és eléggé fáj, meg vérezni is szokott.
Negyedik tetoválásom, ilyen problémám egyikkel se volt.
Vissza kéne menni reklamálni.
És/vagy megmutatni sürgősen orvosnak, mrt elfertőződött.
De mire számíthatok és mi bajom lehet töle?
(Hétfön elmennék házi orvoshoz persze.)
Ti tudjátok mi a vérmérgezés?
(Volt olyan tünetem, de nem az volt, csak valami gyulladás, de akkor jobban be voltam $zarva, majd ha átéltek egy ilyet, akkor nem írkáltok hülyeségeket.)
Az egy olyan dolog, ami terjed a testen.
VÖRÖS CSÍK, AMI A SZÍV IRÁNYÁBA INDUL...
Nem piros a bőröm a tetoválás körül, semmi.
Felületi dolog, fürdésnél rendesen megnéztem.
A többi részen (kontúr) a bőr lehámlott, és begyógyult.
A satírozott felület, amiről szó van (2 kb fél cm-es rész) és rendesen ki is dobta a festéket (amit sajnálok.)
Való igaz, jóval érzékenyebb és vékonyabb a bőröm itt, mint ahol a többi tetoválásom van.
Volt már kisebb felületű égési sérülésetek?
Mentőt hívtatok rá?...
(Mert amúgy kb pont olyan, mind érzésre, mind tünetileg.)
Ma összetörtem egy egész doboz poharat. A takarításánál el is vágtam a kezem. Végülis az is elfertőződHET.
De talán nem fog.
Tetoválás:
Itthoni fóliázás hiánya, vízzel, szappannal, levegővel való érintkezés. Ezek miatt nem gyógyul úgy, ahogy kéne.
Nem én találtam ki ezeket, azt mondta nem kell fóliázni, csak azon a napon. És hogy érheti víz. Mondom, mikor 2 éve ugyanott csináltattam a másikat, akkor még nem ez volt a felállás... De én voltam a fa$z, hogy ráhallgattam, és nem a megszokott módon jártam el.
De nem kellene mindjárt a halálos ítéletemet írni....
Írta a rossebb, okostojás.
Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
Olvass vissza, rájössz, ki okoskodik.
Itt válasz sosincs, csak kioktatás, a kérdések kiírójának hülyének nézése... No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!