Szerintetek lehet majd tetoválás a kezemen? (többi lent)
Egyre gyakoribb a tetoválás ebben a generációban,akármilyen munkakörben,de gonolom a főnök személye válogatja.
Ismerős karja tele van és színes is...úgyhogy felvett hosszú ujjú inget az interjúra,alul viszont kikandikált közben valami.A főnök nem csinált ügyet belőle,sőt szóvá is tette h szép v megkérdezte mit jelent,már nem tudom pontosan,a lényeg h felvették. :D
Nekem több kolleginámnak is van tetkója az alkarján. A mi szakmánkban elvileg tilos bármilyen tetkó vagy pc. Helye válogatja. Előző munkahelyemen barátnőm orrából kivetették a pc-t, pedig alig látható,szolid ékszer volt. Nálunk tetovált lányok vannak..szóval cég/főnök válogatja.
26, ápolónő
Hol van az megírva, hogy egy ápolónőnek nem lehet tetoválása vagy piercingje?
"a mi szakmánkban elvileg tilos"
3
Jóllehet nincs leírva,de akkor nevezzük íratlan szabálynak. Lehet, de nem látható helyen,mert etikátlan. Sok az idős beteg,akik még nincsenek ehhez hozzászokva. Így előítéletesek az ápolókkal szemben,ha ki vannak lyuggatva/televarrva. Ezt néhol betartják,mint írtam,néhol nem. Nekem ezért nincs ajakpc-m. Rögtön kivetetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!