Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elcsúnyul a tetoválás, ha 18...

Elcsúnyul a tetoválás, ha 18 éves kor alatt csináltatom?

Figyelt kérdés
17 évesen szeretném megcsináltatni, lány vagyok, és félek, hogy 25 éves koromig eldeformálódna. A tarkómra és egy másikat az oldalamra (a melltartó vonalába) gondoltam. Köszönöm az értelmes válaszokat!

2015. jan. 8. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, viszont eleve ronda lesz, mivel 18 éves kor alatt normális művész nem csinálja meg.
2015. jan. 8. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Kivéve, ha van művész ismerősöm, de azért köszi, hogy figyelmeztetsz. És egyébként szülői engedéllyel bárhol megcsinálják, nem?
2015. jan. 8. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én tetoválóm pl. szülőivel sem csinálja meg.
2015. jan. 8. 15:07
 4/7 anonim válasza:
64%

De utálom, mikor csinos lányok összetetoválják a szép hamvas bőrüket!....igaz, ez csak egy személyes vélemény.

Gondold meg! Van olyan szöveg, kép, amit 40 évesen is felválalsz, nem bánsz meg? Most divat, sikkes, de pár év múlva már ciki.

(pl. hátul, a derékon a nonfiguratív minta = rib_ncrendszám)

2015. jan. 8. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:

artcore-nak: Azért köszönöm szépen! Megoldom :)

4-esnek: Remélem nem fogom megbánni! A szüleim azt mondták, nem hülyeség.. Tehát nem egy nonfiguratív valami meg ilyesmi. Nekem már kiskorom óta sokat jelent az a 2 dolog amit a "hamvas bőrömre" varratnék. Az egyetlen ami visszatart, hogy elcsúfulna az évek során..

2015. jan. 8. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A tarkódra ne csináltass, csak akkor, ha hosszú hajad van és az is marad, mert könnyen lehet, hogy amiatt majd nem kapsz munkát, mert látható tetoválásod van.

Ezt nem tapasztalatból mondom, de elég sok helyen és embertől hallottam már hasonló, vagy ugyan ilyen szituról.

2015. jan. 8. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Hosszú a hajam, és marad is! Ha mégsem, majd eltakarom alapozóval. Köszönöm!
2015. jan. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!