Korán érő vagyok és most 21-nek is kinézek. 183cm 78kg vagyok. Karom mérete 38-as edzès utàn. Azt szeretnèm kèrdezni hogy szeretnék egy maori tetoválást ami a vállamtól indulna a alkarom közepéig. Azért maori mert tetszik a stílus és minden motívumnak meg van a jelentése. A kérdésem hogy mivel nagyon èrdekel a testépítés és most még 38-as karom van mennyi deformálódna el ha mondjuk 46-48-as lesz? A sűrűbbikre gondoltam, google képkeresésbe kevès olyat találtam mert a nagyobb része nem tetszik onnan.
2015. jan. 6. 22:47
1/8 anonim válasza:
Egyrészt igen, deformálódna a tetkó. Másrészt erre a mintára aludj még pár évet, mert szerintem nagyon gáz és pár év múlva Te is így gondolod majd, hidd el.
2015. jan. 6. 23:02
2/8 anonim válasza:
25 éves korig nyúlnak a végtagok a nagy könyv szerint,de a párom is 16 évesen csináltatott tetkót a vállára,és baromira sokat nőtt,amikor visszament 2 év után a tetkóshoz,hogy tegyen köré egy keresztet,mondta hogy baromi sokat nyúlt...viszont nem lett csúnya,csak megnőtt! :D Viszont a korod ellen szólva még lehet,hogy nőni fogsz,és most nem csak a gyúrás miatt mondom! Te tudod ,hogy kozkáztatsz e,nehogy később megbánd a dolgot! De egy biztos,hogy ne sajnáld a pénzed rá,nehogy valami cigánytetkót csinálj! :D Inkább valaki olyan tetkóst keress fel ,aki tényleg tudja a dolgát,és nem csak karcolgat! :) Melyik városba laksz egyébként? Mert Debrecen környékén tudok egy-két nagyon jó embert! :)
2015. jan. 6. 23:05
3/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok.
(Értek az edzéshez)
Olyan hirtelen növekedésed nem lesz izomban, hogy elnyúljon a tetkó. Viszont 46-48-as karod se a napokban lesz, években. Ugyan is azt, szinte már csak kokxal lehet elérni.. :)
2015. jan. 6. 23:08
4/8 anonim válasza:
18 eves korod elott semelyik normalis szalonban nem varrnak rad ekkora mintat (kisebbet se nagyon), kizarolag IRASOS szuloi engedellyel es/vagy helyszini beleegyezessel.
Apu-anyu tudja milyen remek otleteid vannak?
2015. jan. 6. 23:18
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem maot lesz. De 46-ot még lehet naturálban hozni a 48 azt már csak koxal vagy hogyha régebben szúrtad magad.
Nyílván tudják mert anèlkül nem is lehetne varrni. És Pest környéke lenne rendes tetoválóval a nevét nem tudom, nem jut eszembe, mert apa járt hozzá
2015. jan. 7. 13:41
6/8 anonim válasza:
szió 15 évesen csináltattam nem deformálodik el
2015. jan. 7. 18:11
7/8 anonim válasza:
3-as vagyok.
Nincs megszabva, hogy 46 hozható naturban, 48 meg már csak koxal.. hidd el, kox nélkül te nem igen fogod hozni azt a 46-ot.. ott van, vess példát Zyzz-ről.. 3 évig szúra magát, és még is csak 45-ös volt a karja:) (mellesleg full szálkásan)
Szóval örülj ha a 40-es kar meg lesz, kevés testzsírral..
2015. jan. 7. 19:38
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. De ez erősen genetika függő. Meg igazàból úgy vagyok vele hogy aki ennek èl (versenyek) azok tudjàk is hogy mivel jàrhat illetve nem a legolcsóbb sz. r minőségű danabolokat fogja magába nyomni ha nem rendeset. Ès kizàrólag orvos mellett. Ott van a legnagyobb, Ronnie Coleman 5. gyereke született meg, bàr ki tudja mi lesz 10 èv múlva. Van olyan ismerősöm akinek natúràlban van 45-46-os karja és elèg alacsony testzsír%-kal. :) meg van egy màsik aki szúrta magát 125kg volt 56-os karral mint Arnoldnak most meg hogy abbahagyta van 40-es neki, 2 méter magas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!