Miskolcon a Skin Workshop Tattoo-ról mi a véleményétek?
Olyan ember válasza érdekel leginkább, aki már csináltatott ott piercinget vagy tetoválást. Én tetoválást szeretnék csináltatni, és bemegyek majd érdeklődni de valaki azt írta ezen az oldalon (és nem is túl régen) hogy nem túl kedvesek. Ez mennyiben igaz? Mert valaki azt mondja hogy nagyon kedvesek, valaki meg azt hogy nem. Természetesen nekik is lehet rossz napjuk, de például olyat is hallottam hogy kinevettek egy saját készítésű tetoválást mert túl egyszerű volt.
Egyébként lehet csináltatni ott tetoválást 18 alatt? Megkérdezem személyesen is, de ha valaki már csináltatott akkor nyugodtabb lennék. (17 vagyok de 7-8 hónapot nem szeretnék várni csak azért hogy betöltsem a 18-at, viszont a szüleim nem járulnának hozzá)
Köszönöm. :) Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert a többi kérdésnél ellentétes válaszok voltak, volt olyan is, aki ugyan ezt mondta, és volt, aki azt mondta hogy arrogánsak, és hogy állítólag valakit kinevettek egy egyszerű tetoválás minta miatt.
Egyébként valamelyik piercinged nem 18 alatt lett szúrva véletlen? (Persze a tetoválás meg a piercing nem ugyan az, de az is érdekelne, hogy megcsinálják-e valamelyiket 18 alatt.. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!