Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 15 évesen tetoválást szeretnék...

15 évesen tetoválást szeretnék? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves srác vagyok, és eléggé szeretnék tetoválást. Nem ezeket a divat,swagvagyok,menőgyerek féléket, hanem saját magamnak jelentene sokat. A következőre gondoltam: felkaromra szeretnék egy idézetet, és egy tövist. Az idézetekből 2 van amit magamra varratnék, de csak egyet fogok, még biztosra nem döntöttem el (Az élet ajándék, az élni kell, nem félni tőle VAGY Aki túl sokáig gyűlöl, az elfelejt szeretni) a tövisnek is megvan a maga jelentése nekem. Valami ilyesmire gondoltam, csak a tövis nézne ki máshogy ( [link] ). Magamnak sokat jelentene ez az egész, viszont több embernél olvastam itt gyakorikérdéseken hogy megbánták,hogy fiatalon varrattak magukra.Szülők nem örülnek neki,ami érthető, de rá tudnám őket beszélni.Mindössze attól félek, hogy a munkavállalásban nem lenne-e hátrány, illetve(mondjuk,ami olyan mint a képen,az szerintem nem olyan nagy és feltűnő), amitől csak picit félek, hogy később megbánom,mert most nagyon tudok azonosulni az előbb leírt idézetekkel. Kérlek, normálisat válaszoljatok. Köszönöm! :)

2015. jan. 4. 19:38
 1/6 anonim válasza:
Attól függ minek tanulsz, mennyire fogsz emberekkel foglalkozni, illetve munkahelye válogatja... Bár én a helyedben még várnék vele pár évet, mert még fejlődőben vagy, ezáltal nőne fogsz, ergó nyúlik még a bőröd, és eléggé hülyén fog kinézni egy 5-6 év múlva.
2015. jan. 4. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát annyit nőne a karom, hogy csúnya lenne a tetoválás? Igazából elég hosszú karom van, így nemhiszem hogy sokat nőne.
2015. jan. 4. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ne! ez elég sablonos és csúnya.
2015. jan. 4. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem pont ilyet szeretnék, ezt csak hirtelen egy programban megcsináltam, csak a méret miatt.
2015. jan. 4. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Ne csináltasd meg. Ha nem tudsz dönteni két idézet között, akkor egyik sem az "igazi". Velem is ez volt. Két olyan idézetem van, amik között nem tudtam dönteni, de nagyon akartam valamelyiket. Nem csináltattam meg, mert a szüleim nem egyeztek bele. Aztán nemrég szembejött velem egy idézet, amiről rögtön tudtam, hogy nekem az kell. Két hónap múlva 18 leszek - akkor megyek megcsináltatni. És szerintem ne a felkarodra csináltasd - nem tudod, milyen munkád lesz -, hanem valami eltakarhatóbb helyre. Ha lány vagy, akkor talán combra (én oda fogom), ha fiú, akkor nem tudom :D
2015. jan. 4. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj még..arról nem beszélve, hogy 16 éves kor alatt egy rendes szalon szóba sem áll veled. Aki meg megcsinálná, az olyan is...

Nem kell sehova rohanni, érleld még magadban kicsit ezt a dolgot. Ráadásul ez a tetkó tényleg rettentő sablonos és csúnya is szerintem..egy srácnak meg még rosszabb.

2015. jan. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!