15 évesen tetoválást szeretnék? (többi lent)
Sziasztok!
15 éves srác vagyok, és eléggé szeretnék tetoválást. Nem ezeket a divat,swagvagyok,menőgyerek féléket, hanem saját magamnak jelentene sokat. A következőre gondoltam: felkaromra szeretnék egy idézetet, és egy tövist. Az idézetekből 2 van amit magamra varratnék, de csak egyet fogok, még biztosra nem döntöttem el (Az élet ajándék, az élni kell, nem félni tőle VAGY Aki túl sokáig gyűlöl, az elfelejt szeretni) a tövisnek is megvan a maga jelentése nekem. Valami ilyesmire gondoltam, csak a tövis nézne ki máshogy ( [link] ). Magamnak sokat jelentene ez az egész, viszont több embernél olvastam itt gyakorikérdéseken hogy megbánták,hogy fiatalon varrattak magukra.Szülők nem örülnek neki,ami érthető, de rá tudnám őket beszélni.Mindössze attól félek, hogy a munkavállalásban nem lenne-e hátrány, illetve(mondjuk,ami olyan mint a képen,az szerintem nem olyan nagy és feltűnő), amitől csak picit félek, hogy később megbánom,mert most nagyon tudok azonosulni az előbb leírt idézetekkel. Kérlek, normálisat válaszoljatok. Köszönöm! :)
Szerintem is várj még..arról nem beszélve, hogy 16 éves kor alatt egy rendes szalon szóba sem áll veled. Aki meg megcsinálná, az olyan is...
Nem kell sehova rohanni, érleld még magadban kicsit ezt a dolgot. Ráadásul ez a tetkó tényleg rettentő sablonos és csúnya is szerintem..egy srácnak meg még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!