Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Meleges a hasra egy fiú-nak...

Meleges a hasra egy fiú-nak tetoválás?

Figyelt kérdés
Egy gyík csontvázást szeretném oldalhasra,fel a bordámon kb a mellem aljáig. Szerintetek meleges oda varratni? Azért oda gondoltam mert edzek és elég szálkás vagyok szerintem nem nézne ki rosszul, ti szerintetek?

2014. dec. 29. 22:42
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lenne meleges:D kíváncsi vagyok milyen lesz :D
2015. jan. 1. 16:43
 12/20 A kérdező kommentje:
majd neked is elküldöm :D
2015. jan. 1. 17:00
 13/20 anonim válasza:
Arra is gondolj, hogy hogy fog kinézni 35 évesen, amikormár nem lesz kocka...
2015. jan. 10. 08:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne 35 évesen is kocka?? o.O
2015. jan. 16. 14:06
 15/20 anonim válasza:

Aha, valahol már kb midnekitől hallottam ezt az okfejtést. Minden gyúró tizenhuszonéves meg van rőla győződve most is és 10 évvel ezelőtt is, hogy bizony mindenki kockahasú lesz 35 éves korára.

No elég körbenézni ezen a korosztályon, a kockahasak kb 1%ra csökkentek. Egyszerűen addigra az ember elkezd kapkodni magára felesleget és az izomtömeg megtartása is többszörös munkát igényel.

Igen, tudom. Mindig mindenki az az egy százalék lesz, aki majd odafigyel magára.

De ott van az is, hogy addigra a gyúrásra szánt idő kb harmadolódik minden egyéb elfoglaltság miatt, míg a szükséges eneergiabefektetés duplájára nő.

Mindemellett addigra benő az emberek feje lágya, megváltozik a fotossági sorrend és a "kockahasamon a gekkó" normális esetben kb az utolsó helyek valamelyikére szorul :)

No és ebből lesznek (és az én generációmban is ebből lettek) az elb aszottul kinéző, inkább ciki tetkók, amik addigra kicsit fel is szívódnak és randább is lesz.

Sok sikert :)

2015. jan. 17. 00:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Kicsit elkanyarodtál a témátol... Am a kockás hashoz nem kell sok hasprés és azt bármikor csinalhatja az ember kiárt h annyira fáradt legyen :) Egyébként vannak egyéb zsír égetők ha annyira szeretne kajálni is meg még hasra megmaradni :)
2015. jan. 17. 06:56
 17/20 anonim ***** válasza:
már kész van? biztos jó lett! van képed? :) köszi!
2015. jan. 17. 11:50
 18/20 anonim válasza:

mint már mondtam, 30 felett már egyszerűen sokkal több munkába kerül ugyanazt az állapotot fenntartani és biza rakódik a háj.

Szó sincs arról, hogy midnenki elhízik, csak 1 centi még a legnormálisabban kajálók hasfalára is rárakódik. Ezzel semmit nem tehetsz, normális, egészséges és ezt magad is megnézheted bármelyik gyúrdában. Lábra, karra, mellre, csuklyára és egyéb jól látható izmokra erősítenek, mert azok nagyobb méretűek és jobban látni. Hasizma szinte senkinek nem lesz, mert ha már az egészséges pár centi is rárakódik, akkor már lófütty nem látszik belőle és minke csessze le rá az értékes idejét az ember. És az biza nem fog eltűnni az a minimális réteg, hacsak nem a kretén életforma diétát tolod, hogy eszed a fehérjeporokat, közben otthon asszony lefordul mellőled az ágyról, zabálod a salátákat, miközben a kollegák eszik a jobbnál jobb kajákat és persze sörözni sem mész el, mert szénhidrát.

Próbálj meg NEM a tizenhuszonéves fejeddel és világképeddel gondolkodni, hogy mi lesz 10-15 év múlva. Ha már melózol, asszony és egyebek, akkor már rohadtul nem fogod tolni a fehérjeport és nem fogsz salátabárban paradicsomot ebédelni. Más lesz az életformád és normális esetben ez a "normális". Az egészséges és aktív életmód is mást fog jelenteni, mint a tükör előtt gyúrás.

Viszont lesz a hasadon egy elfolyós-foltosodó gekkó :)

Azért mondogatom ennyire a magamét, mert ha ennyire nárcisztikus leszel, mint most, akkor biztos rohadásmód zavarni fog. Egyébként csináld meg, leszarom, csak azt mondom, hogy később másképp fog kinézni az a gekkó.

2015. jan. 17. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem az okfejtésedet..SZerinted, ha valaki házasságban él, akkor automatikusan szar kajákat eszik és kétszeresére hízik?? Ugyanúgy lehet, a felesége mellett és kocka hasa és gekkó a hasán..Nem kell ahhoz fehérjepor, csak egészséges életmód, azt pedig lehet a feleségével is....

Kérdező, ha kész lesz/van küldesz nekem is képet? :D

2015. jan. 17. 14:27
 20/20 anonim ***** válasza:

És minek kell asszony?:)

Nem mindenki akar családos sörzabáló lenni:)

2015. jan. 17. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!