Meleges a hasra egy fiú-nak tetoválás?
Figyelt kérdés
Egy gyík csontvázást szeretném oldalhasra,fel a bordámon kb a mellem aljáig. Szerintetek meleges oda varratni? Azért oda gondoltam mert edzek és elég szálkás vagyok szerintem nem nézne ki rosszul, ti szerintetek?2014. dec. 29. 22:42
1/20 anonim válasza:
Melegnek nem meleges, de elvonja a kockákról a figyelmet. :)
3/20 anonim válasza:
Tedd amit szeretnél,és ne mások "mit szólnának" alapján dönts.Ha te akarod és neked tetszik,akkor hajrá!!!
4/20 anonim válasza:
Én meleg vagyok,de soha nem tetováltatnám magam.
Se fülbevaló,se semmi.
Még a karórát sem viselem el magamon...
Pedig még csak konzervatív sem vagyok...
5/20 ftf1983 válasza:
Ha oda szeretnéd a tetkót, akkor varrasd oda. A tetkót magadnak csináltatod nem másoknak ;)
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :) első válaszolónak: Nem takarja el a kockákat max az oldal has izmait picit :) A has és a fűrész izom közé csináltatom
2014. dec. 30. 09:38
7/20 anonim válasza:
Szerintem jól nézne ki a tetoválás. Egyáltalán nem meleges, inkább szexi!
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket ;)
2014. dec. 30. 15:59
9/20 anonim válasza:
Ha kész van, küldj képet légyszi!
10/20 A kérdező kommentje:
Rendben :) Január fele fogom megcsinálni :)
2014. dec. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!