16 éves vagyok és szerdán lesz meg a legelső tetkóm, viszont mindenki azt mondja hogy megbánom, meg hogy még nyúlni fog a bőröm. Mennyire igaz amit mondanak?
8. vagyok, és a 10. válaszoló maximálisan egyet értek.
7: egy év, az semmi. Ugyanolyan tini vagy, mint egy évvel ezelőtt, még jó, hogy még nem bántad meg. De majd gondolj vissza erre 8-10 év múlva, amikor már benő a fejed lágya és - remélhetőleg - felelősségteljes felnőtt lesz belőled. Az ember gondolkodásmódja sokat változik élete során, főleg miután kinő a tinikorból és ha a tetkóidnak semmi jelentése, akkor úgyis megbánod őket. Mert amit most imádsz, addigra lehet hogy utálni fogod...
Kedves Kérdező!
Egy esetben nem fogod megbánni a dolgot, ha jelentése van a mintának számodra! Én 19-20 éves fejjel mondom neked, hogy várj vele, legalább, addig, ameddig betöltöd a 18-ik életéved. Ahogy az előttem szólók mondják, az ember izlése még rengeteget változik. És tudom én nagyon jól, hogy mekkora menő dolog 16 évesen tetováltatni, de várj még vele.
Tapasztalatból mondom. Én 17 évesen szerettem volna az első tetoválásomat. És nagyon örülök, hogy akkor nem csináltattam meg. Vártam az egéssz dologgal 2 évet és Igen 2 év után megcsináltattam, és el lehet hinni, hogy nem árt várni egy ilyen dologgal, mivel egy egész életre szól!
Menő 16 évesen a tetoválás, de valószínűleg meg fogod bánni a mintát. Rajtam is van, szóval nem a tetoválás tényével van a bajom, de annak idején én is sok olyan szart magamra rakattam volna. Te jó ég, még jó, hogy nem engedték! Sőt, anno én még a szemöldökömet is ki akartam szúratni, de azt sem engedték, később 19 évesen csináltattam piercingeket de tök máshova és azokat majd 10 év alatt sem bántam, de áldom az eget, hogy anno anyámék nem engedték, mert az összes ismerősömnek aki megcsináltatta miután kivették olyan okádék helye maradt...
Ráérsz, hidd el semmiről sem maradsz le, később sokkal megfontoltabban tudsz választani majd!
(Egyébként igen, még a bőröd is nyúlhat, én is nőttem még 16 éves korom után, bár én nem sokat, de van olyan ismerősöm, aki utána úgy megnyúlt, és olyan hirtelen, hogy a karjain, vádlijain, derekán nem csak megnyúlt a bőre, hanem még ki is repedt, mint a terhes nőknek. Na most gondolhatod, hogy milyen lenne egy szétrepedt tetoválás.)
"Az örök szabály: ha valami 3 hónap után is tetszik, akkor az jó lesz."
16 éves, még minimum 50 évet élni fog. 3 hónapos tetszés kevés, főleg ebben a korban! Ebben a korban fél évente évente teljes stílus átalakuláson mennek át, mert mind keresi sajátmagát. Az is, amelyik azt hiszi, hogy már megtalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!