16 éves vagyok és szerdán lesz meg a legelső tetkóm, viszont mindenki azt mondja hogy megbánom, meg hogy még nyúlni fog a bőröm. Mennyire igaz amit mondanak?
hová tetováltatsz,és mit?ez sem mindegy
az egyik ismerősöm szintén 16 évesen tetováltatott,a vádlijára.azóta 3 év telt el csupán,de annyira megnyúlt(izmosodott,és nőtt is egy kicsit),hogy undorítóan 'széthúzódott' a minta...
Szerinted mara megbantad volna ha 10 evesen magadra varrattal volna egy akkor menonek gondolt dolgot?
Na ugye.
Varj meg vele.
szia 15 évesen lett meg mind a 3 tetkm eltelt 1 év 16 vagyok egyálltalán nm bántam meg imádom öket. és nm nyulik ki a böröd ez nem igaz amit mondanak, föleg a kezeden nm fog eldeformálodni nyugodtan megcsináltathatod
sok sikert remélm segitettem
Először is: van számodra jelentése annak a koronának vagy csak azért akarod, hogy legyen egy tetkód és mert manapság nagyon "menő" mintának számít? Mellesleg tucattetkó.
Ha "csak tetszik", akkor hétszentség, hogy néhány év múlva megbánod. Jópár éve minden nő r-bancrendszámot varratott, cicidelfint, a pasik a gagyi nonfiguratív mintákat. Most meg nem győzik takargatni meg leszedetni, mert rohadtul gáz mind.
Egy tetoválásnek legyen jelentése, egy emlék, egy szituáció, bőrbe ütött lenyomata legyen, ne csak egy katalógusból kinézett tucatminta (ilyen még manapság az álomfogó meg a combfixtetkó).
Az, hogy az ember élete során változik a bőre egy dolog, de nem fog szétnyúlni annyira, hogy teljesen ocsmány legyen. Öregkorunkra persze, megplöttyed, de könyörgöm, minden ember bőre összeaszalódik valamennyire...
Az meg már csak hab a tortán, hogy olyan helyre érdemes tetováltatni, amit esetlegesen el tudsz fedni ruhával, ha olyan munkahelyre kerülsz, ahol ezt nem tolerálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!