Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltatnál-e olyan tetováló...

Tetováltatnál-e olyan tetoválónál (háznál) akinek cicája van?

Figyelt kérdés
A barátom tetováló, eléggé ismert a környéken. Egyelőre csak háznál tud dolgozni. Karácsonyra cicát szeretnék neki adni,(és persze még tisztábban tartani a lakásunkat) de nem tudom hogy a kuncsaftokat ez mennyire zavarná, elvégre a cica szőrt hullat stb. Értelmes pozitív és negatív véleményekre lennék kiváncsi. :)

2014. nov. 24. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha nincs tisztességes higénia, fertőtlentő gépek, mosható tapéta, akkor a macska már csak hab a tortán. Gondolom a tűt is csak elmossa egy kis szappanos vízben, kesztyű meg minek...
2014. nov. 26. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem igen értem, hogy miért gondoljátok, hogy háznál csak igénytelenség lehet. Bár, ha magatokból indultok ki, akkor mondjuk lehet... (utolsónak szánom...)

Én rendszeresen háznál varratok, macska is van, kutya is van, engem nem zavar, 5 éves az első tetoválásom, szintén ott készült, és még élek :D

2014. dec. 18. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Holdviola, ha VAN neki rendes fertőtlenítő berendezése, higénikus környezet, steril eszközök, és le van könyvelve a dolog, akkor engem nem érdekel helyileg hol varr.

Viszont az ilyesmi nem olcsó, szóval általában csak 3-4 tetováló eggyütt engedheti meg magának (ez a szalon).

Viszont ahogy a fogorvosnál, kórházban és egyéb helyeken ahol vérben pancsolnak, egy tetoválótól is elvárom, hogy ne terjesszen hepatitiszt megy écet a kedves kliensei között.

És az, hogy te személy szerint (sic.) túlélted sovány vigasz. A pesitist is túlélték elég sokan, de attól még bele lehet dögleni elég simán.

Ahogy akkor sem szeretném ha Morzsi a bohámnál lihegne miközben tömik a fogamat, nekem tetoválás közben se legyen abban a térben állat.

2014. dec. 18. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem Morzsival egy szobában, külön, steril helységben
2014. dec. 19. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!