Tegyük fel: valamit muszáj magadra tetováltatnod. Te mit tetováltatnál magadra?
túl sok mindent: )
a következő egy béka lesz, valószínűleg sima leveli, a bal combom belső felére.
Én mindenképp valami idézetet, aminek fontos jelentése van a számomra. Olyan helyre tetoválnám, ami nem látható, hiszen gondolni kell arra, hogy mostanában a munkahelyeken gyakran kizáró ok, ha látható helyen van a tetoválás (kéz, láb térdtől lefelé, nyak).
Nekem már lassan 3 éve egy idézet van a fejemben: "Keressétek az igazságot, s az igazság felszabadít benneteket". Ez egy bibliai idézet egyébként és valahova a bordámra szeretném tetoválni, magyarul. Bár ez még változhat, mert rengeteg nagyon fajin idézet van.:) Hajlok egyébként valami Harry Potteres idézet felé is, mivel már sok éve rajongok érte :) Az a baj, hogy annyi motívum, idézet tetszik, hogy az egész testem kevés lenne :D
A macskám fejét, a bordámra, fekete-fehérben. Egyébként a 17. szülinapomon meg is csináltatom. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!