Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen idézetet tetováltatnál...

Milyen idézetet tetováltatnál a csuklódra?

Figyelt kérdés
Eddig a két gyerköcöm nevén gondolkodtam de ha valakinek lenne jó ötlete nyitott lennék rá! Elöre is köszi!
2013. dec. 5. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

szerintem felesleges túlagyalni. ha valami olyan dolog történik veled, amit meg akarsz örökíteni vagy neked fontos, akkor tudni fogod, hogy mivel fejezd azt ki!

amúgy én idézetet nem tetováltatnék! sem pedig más valaki rajzát/mintáját.

az én tetoválásaim az én rajzaim.

2013. dec. 5. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én semmilyet.

A véleményem meg az, hogyha azon kell gondolkodnod, hogy mit tetováltass magadra, az már régen rossz. Ha nem jön belülről valami erős késztetés, akkor szerintem semmi értelme. Te te tudod, a te tested.

2013. dec. 5. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet,nekem nem tetszik,sőt ha valaki tetőtől talpig végig van varrva,azt kifejezetten undorítónak találom.De ha ötletet kérsz:Memories valamilyen frappáns irásmóddal,hogy elegánsnak tűnjön.
2013. dec. 5. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Már tetováltattam, de nem idézetet.. egy párszavavas mondatot, ami erőt ad. (Nem stay strong, meg hasonló fszságok...)
2013. dec. 5. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
"Fuck yourself tonight"
2013. dec. 8. 09:29
 6/7 SzilKa ***** válasza:
semmilyet, tetoválóként túlságosan klisésnek találom a a feliratos csuklótetkót :) De nem is nagyon van olyan idézet, amit örökre viselnék magamon.
2013. dec. 8. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat!

:-)

2013. dec. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!