Tudnátok segíteni?
Tetoválást szeretnék csináltatni már gondolkozok rajta egy jó ideje,és most jutottam el oda hogy olyat szeretnék mindenképp aminek van jelentése.
Egy Maori teknősre gondolok de úgy szeretném meg csináltatni hogy ne csak a családot szimbolizálja ha nem még azon belül több mindent.ebbe kéne a segítségetek hogy tudnám össze állítani ezt
Nekem is van tetoválásom és jön a következő és szerintem jó ötlet hogy nem csak divatból akarod hanem jelentést is akarsz adni neki.
A Maori minták nagyon bonyolultak.Én a helyedben leülnék és egy fél napot áldoznék rá hogy a nagytestvér segítségével (google) megnézzem milyen minták vannak és mit jelentenek.Majd a teknős páncélját osztanám fel úgy hogy mind belekerülhessen amit szeretnék.Nagyon ne zsúfold túl mert azt megcsinálni se tudják.Vagy esetleg a teknős köré is lehet még minta ha nagyon akarod.
Ha végképp nem tudod mi legyen vagy hogy akkor a nagyobb művészek jártasak ebben tudnak neked segíteni.
Vagy esetleg facebookon a tetoválós közösségek is segítőkészek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!