Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A teljesen tetoválatlan ember...

A teljesen tetoválatlan ember a fiatalok között már tényleg ritka, mint a fehér holló?

Figyelt kérdés
jan. 10. 21:39
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
23 szavazat
 1/4 anonim válasza:
100%
Sokan szeretnek túlozni de igaz hogy sok fiatal tetováltat akár kis elegáns mintákat is. De mindig többen lesznek azok akiknek egyáltalán nincs és saját ismerőseim közül is a legnagyobb rész embernek nincs
jan. 12. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bőröm durván hegesedik, ezért nem lehet tetoválásom. Mondjuk nem is szeretnék, mert egy idő után úgy is kitalálnék valami hülyeséget, hogy valami nem jó benne, vagy már nem tetszik magamon.
jan. 12. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne ritka?
jan. 13. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Én is roga szeretnék tetoválást már, de sajnos nincs rá pénzem mert nem tudok elhelyezkedni dolgozni. Rossz nekem hogy nincs tetkom, de egyszer úgyis lesz.
jan. 21. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!