Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Létezik arany vagy nagyon...

Létezik arany vagy nagyon tiszta fehér színű tetoválás, tetováló festék? És ha igen, Magyarországon dolgoznak ilyenekkel?

Figyelt kérdés

Tetováló elérhetősége?

Képeket is megköszönöm.

jún. 30. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az arany szint szerintem sárga keverésével érik el, max. Nem tudom ilyen fémes arany létezik e. Mi az hogy tiszta fehér? Van fehér tinta. A tetkó viszont nem lesz hófehér soha, mert a bőr alsóbb rétegeibe kerül a tinta. A felső rétegeken keresztül látod ezt. Ezért nem olyan színű a tetoválás hámlás után mint mikor megcsinálták.
jún. 30. 13:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a magyarázatot.
jún. 30. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fehér tintát nem, de festéket igen, használnak. Mivel a fehérnek szemmel láthatóan nagyjából kétszáz árnyalatát nevesítették, így elérhetőek bizonyosak, bőrtípustól függően, de tiszta fehér színt a bőrben lévő melanin miatt nem lehet elérni. Enyhe kékkel keverve lehet a legjobb megoldást csinálni.

Vegytiszta arannyal lehet tetoválni, de nincs értelme. Miért? Mert iszonyat kicsi részekre kellene őrölni. Ezzel még nincs gond, de a finom pora nem arany színű, hanem világosbarna, nagyon finom pora sötétbarna. A bőrben ott maradna, de mivel a bőrszínnel hasonló tónus, így nem látszana, ráadásul pokolian drága lenne a folyamat.

Ezüsttel, platinával detto nem lehet megoldani, mivel azok finom pora fekete.

Viszont a legtöbb színt szerves molekulákkal érik el, és el lehet érni az arany szín hatását. Tény, hogy idővel fakul, változik a színe, mint minden más festéknek.

Amit azonban csinálnak, illetve ókor óta létezik, az arannyal történő szálvarrás. Mivel vegytiszta arannyal nem lehet megoldani, csak ötvözettel, így fennállhat a fémallergia és kilökődés esélye.

A fehér tetoválásra google-el könnyen kereshetsz, találhatsz sok képet. Fehér festéket minden tetováló használ. Viszont általában sárgásan gyógyul, keveseknek áll jól önmagában.

jún. 30. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Igazán hasznos információk ezek is.

Akkor nagyon úgy tűnik, hogy azt nem lehet megcsinálni, amit szerettem volna. Így jártam.

jún. 30. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Arany hatást egy ügyes tetováló el tud érni a színek játékával.

A fehér pedig gyógyulás után sárgás inkább, de ezt már fentebb megmagyarázták.

Keress rá golden tattoo néven, és találsz egy párat, ami reális.

júl. 2. 09:18
 6/6 A kérdező kommentje:
#5. Jó, köszönöm szépen!
júl. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!