Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hova tetovaltassam a ferjem...

Hova tetovaltassam a ferjem nevet?

Figyelt kérdés
A paromnak sok tetovalasa van az en nevem is rajta van. Arra gondoltam hogy en is szeretnem ha a neve rajtam lenne. Csak azt nem tudom hol lenne a legjobb? Eleg alacsony a fajdalomkuszobom.
2014. nov. 19. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hátadon van a legkevesebb érzőideg.
2014. nov. 19. 18:14
 2/11 anonim válasza:
Olyan helyre ami nem mindig latszodik pl. hat.
2014. nov. 19. 18:16
 3/11 anonim válasza:
64%
Sehova.Én csak a gyerekeimet tetovűltattam magamra(mindegyik egy-egy szimbólum)Az életed még akárhogy alakulhat.Becsaphatnak ,átverhetnek de a gyereked az életed legfontosabb kincse amit soha nem fogsz megbánni Szerintem. Ha mindenképpen akarsz, akkor a váll az szép és diszkrét tud lenni. Bár eléggé tud fájni.Ha első tetkó akkor piciben gondolkodj azt kifogod bírni :)
2014. nov. 19. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Ha meg szakítotok, akkor lehetőleg keress egy olyan új pasit, akinek ugyanaz a neve mint az előző párodnak. De most komolyan, nem értem hogy mire jó egyáltalán név feltetováltatása. Akármi jöhet, utána meg sokkal fájdalmasabb eltüntetni, ha el lehet egyáltalán. Arról nem is beszélve (de ez már tényleg csak nagyon szerény véleményem), hogy visszataszító dolog a tetoválás. Férfiakon is, nőkön meg pláne.
2014. nov. 19. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, nem tartom jó ötletnek. De ha már nagyon akarod, akkor... hát, váll, kar, boka... Te tudod.
2014. nov. 19. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nos, az unokanoverem exferje a hasara, a frka fole tetovaltatta a felesege nevet. Kepzelheted mekkora orom a noinek... :D
2014. nov. 19. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem értem miért ne lehetne a férj neve, ha valaha tetováltatnék, biztosan a férjem neve lenne az első. Pedig van három gyerekem is, de az ő nevüket eszembe nem jutna magamra varratni. 11 éve vagyunk együtt, szerintem ez már nem is fog változni.
2014. nov. 19. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A baratnom szulei 40 ev hazassag utan valtak, utolso.
2014. nov. 19. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sehiva,mi van Ha elvaltok?

Lesz Több 100ezred utana hogy eltüntessek?

2014. nov. 19. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel, nagyon rossz ötlet..ha esetleg elváltok, gyűlölni fogod azt a tetkót és marha fájdalmas és költséges eltávolíttatni.
2014. nov. 19. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!