Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás testépítés előtt...

Tetoválás testépítés előtt vagy után csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretném segítségeteket kérni hogy, mikor csináljak tetoválást az egész karomon. (pontosabban az elképzelésem)

Szeretnék egy Nonfiguratív tetkót a karomon végig.

De nem rég kezdtem el gyúrni is kb 3hette és, nem tudom hogy ha most csinálom meg és, gyúrok vele tovább nem-e fog szétnyúlni amiatt mert nő a kar, vagy gyúrjak és, majd csak mikor már kialakult az a bizonyos kar vastagság azután varjam fel, dilemmában vagyok ezzel.

Próbáltam kérdezni pár ismerőst csak az a gond hogy egyik ezt, másik azt mondja, ezért hátha valami tapasztalt ember többet tudna nekem mondani.

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2014. nov. 14. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Arányosan fog nyúlni a bőröddel.
2014. nov. 14. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Utána inkább.

De miért nonfiguratív? Röhejesen néznek ki. Valami egyedit csináltass, ami rólad szól és ne egy ilyet, ami már 10 éve is ciki volt. Gondold még át párszor.

2014. nov. 15. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy előtte vagy utána? Szerintem már magad megválaszoltad a kérdésed azzal, hogy az előtte kiesik, mert már 3 hete csinálod.

A puffasztóporos megoldást felejtsd el, a műizom semmit sem ér, még dísznek is ronda, legfeljebb rib****ncmágnesnek jó. Ha valóban rendes ételeket fogyasztasz és valóban izmot építesz, akkor meg nem lesz 2-3szoros karméreted, csak erős leszel. Ugyan kicsit itt is nyúlik a bőr, de mivel teljes értékű a táplálkozás, így nem lesznek striáid.

Ha a pufiporos megoldást választod és csak feltűnő nagy karokat akarsz, akkor érdemes még várnod 2-3 hónapot, addigra eléggé lufi leszel. Ha akkor tetováltatsz, utána 2-3 hétig NEM javasolt a kondi, viszont a pufiszerek ennyi idő alatt nem ürülnek ki. Ha utána össze is menne a kezed, a minta akkor már együtt csökken illetve nyúlik majd. Bár a nonfiguratív elképzelésed miatt tökmindegy, mert pamacsokat bármikor egy kezdő tetováló is könnyen kijavít.

Ha valóban csak erős akarsz lenni, mint a boxolók vagy birkózók, akkor inkább érdemes lett volna előtte, vagy mivel már nekikezdtél, így 2 hónap után. (kicsit épüljön az izom, hogy utána a 2 hét pihi ne legyen nagy veszteség) Mivel ott nem annyira változik a bőröd mérete, így aggódnod sem kell.

A nonfi mintáról meg annyit, hogy nagyon kicsibe, kiegészítőnek még elmegy, de egy teljes karos ábra esetén egy szemlélőnek csak annyi esik le: "né egy nagyon "kreatív" ember, aki csak azért tetováltatott, mert a többinek is van"

Nem is beszélve, hogy sok tetováló egy ilyen nagy nonfi mintát nem is készít el.

Próbáld inkább belevinni a személyiséged a mintába. Legyenek ötleteid, ábrák, akár dátumok..stb. Legyen szép a minta, ha már nincs benne semmi jelentés. Akár nézegess katalógusokat, akár beszélgess tetoválókkal. Ötleteket sok helyen lehet lelni, de mégis az az igazi ötlet, ami belőled jön.

(szóval a nonfi, a maori, és az egyéb "legyentetkónkmertgyúrúnkvazze" mintákat, szerintem felejtsd el.)

Persze ez az egész csak egy vélemény.

(annyit tudok még hozzátenni, hogy a puffadt karokat akarsz, akkor ha most tetováltatsz, a minta nyúlik a bőröddel együtt, de egy méret felett már javítani kell mindenképp.)

2014. nov. 15. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Igaz írnom kellet volna hogy nem keményen gyúrok, egy 19-éves szálkás srác vagyok, akinek nincs annyi lóvéja hogy elmenjen konditerembe és, porokat vegyen.

Itthoni fegyenc edzéssel edzek, és a nonfi tetkóról csak annyit hogy, valakinek jól áll de valakinek tényleg elég bénán és, vannak olyan tetoválok is akik nagyon jól csinálják meg a nonfit, de vannak olyanok akik egy tinta pacát nyomnak a bőrödre és, az tényleg elég szarul néz ki.

Ja ás akkor ha eddig jól értelmezem mindegy hogy mikor varatom fel, de inkább most még gyúrás előtt.

2014. nov. 15. 21:28
 5/5 anonim válasza:
3-as válaszoló "Blueskin" annyi hülyeséget hordasz össze, hogy az elképesztő XDDDDDDD
2019. júl. 4. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!