Mikor borotváljam le?
Én úgy visszakérdeznék, hogy miért divat mostanában ez a lábborotválás fiúknál? Annyira nem férfias, hogy az már hihetetlen. Én azért nem találok magamnak hapsit, mert a környezetemben egy csomó olyan, aki bejönne, borotválja a lábát, mellkasát. Hová tűntek az igazi férfiak? :(
De, hogy válaszoljak legalább az egyik kérdésre: ugyanolyan gyorsan nő, mintha a szakálladat borotválod le. 1-2 nap és kezdheted előröl.
Borotválás helyett inkább gyantázd, vagy gyantáztasd le kozmetikussal. Sokkal szebb és hosszantartóbb lesz a végeredmény. :) A szőr is gyengülni fog, már a következő gyantázáskor is kevesebb lesz, és vékonyabb szálúak.
A borotválástól sem fog gyorsabban nőni a szőr, mint most, csak hamar borostás lesz. Gyantázva viszont sokkal jobban néz ki.
Teljesen mindegy, hogy testépítő versenyre készülsz, vagy sem, ha zavar a szőr, akkor szőrteleníts! Nehogy ma már ez olyan fura legyen. Egy csomó fiú szőrtelenít ma már, és én azon csodálkozok, hogy a szőrös fiúk miért vannak ezen fennakadva. Mintha nekik nem volna tök mindegy. Miért nem a csajok lábával vannak elfoglalva? Miért érdekli őket egy csupasz férfiláb?
Véleményem szerint, aki szőrösen érzi jól magát, az legyen szőrös, aki meg csupaszon érzi komfortosabbnak, az bátran szőrtelenítsen mindenhol nemtől függetlenül. :)
Nekem nőként inkább visszatetsző egy nagyon szőrös férfi, és kifejezetten vonzónak találom, ha szőrteleníti magát. Igenis férfias, és az együttlétben is több fantáziát lehet belevinni.
Miért baj az, hogy a férfiak is ápolják magukat? Bezzeg ha egy nő lába vagy hónalja marad kicsit szőrös, akkor meg pont a fenti szőröspárti véleményírók fognak azzal jönni, hogy ápolatlan.... Pedig a nők is úgy lennének "eredeti" nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!