Mennyibe kerülne teljesen eltüntetni ezt a tetoválás?
Hát ez tényleg nem csodálom, hogy el akarod tüntetni.
Szerencséd az, hogy csak fekete tetkó, mert a színes tetkókat sokkal nehezebb eltüntetni. Ezért nem olyan vészes az ára. Bármelyik tetováló szalonba bemész, megmondják, hogy mennyibe fog kerülni a lézeres eltüntetése. De az is lehet, hogy olcsóbb lenne ha rávarratnál valami normálisat, és így is végleg eltűnik ez a rondaság
köszönöm! Probléma azzal van hogy valami okádék munkát végzett a csaj.. direkt nem is színeztettem ki..eltüntetem, és újra fogom varratni normálisan, és szimmetrikusan.
a csajt meg feljelenteném ha tehetném.
Azért én téged sem értelek. Már a minta alapján is látni kellett volna, hogy a leányzó nem tud rajzolni.
Már az első alakos ábránál abba le kellett volna állítani.
Inkább menj be egy normál szalonba ahol igaz drágábban, de profi munkát végeznek. Lehet ők gyönyörűen el tudják majd takarni egy igényes tetkóval.
4-5 kezelés kéne max. ha lézeres úton akarod. Én 40ezer körül mondanám a maximum árat kb.
Ha viszont takarást akarnál rá, így ahogy van, akkor csak 10-15 lenne, akár színes, akár fekete mintával.
Persze ugyanezzel nem lehet megoldani, de ne feledd, egy valódi profi ugyanezt a mintát kihozza belőle színesbe.
Pesten Lőke Norbit ajánlom lézeres eltüntetéshez. Tetováltatáshoz már eléggé sok jó profit tudnék ajánlani, de egy ilyen minta még színesben sem annyira nehéz. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!