Mit jelenthet ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Utána néztem, hogy kb az illumináti tömören a megvilágosodást jelenti de milyen virág van a képen? és a teljes tetoválás mit jelenthet azt pontosan nem értem de nagyon tetszik. Valaki aki benne van ebben a témában az esetleg leírná hogy mit jelent? köszönöm előre is
2014. nov. 1. 01:19
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
az a virág valami mandala lehet
amúgy elég zavarodott tetkó, össze-vissza minden szimbólum...
3/7 anonim válasza:
Mandala szerűség vagy lótusz virág.
4/7 anonim válasza:
semmit. hipszteréknél ezek a minták most nagyon mennek.
5/7 anonim válasza:
Mivel egy kombinált minta, így valószínűleg a tulajdonostól kéne megkérdezd, hogy neki mit jelent. Van benne indiai motívum, de akár távolkeleti is lehet. A szemnek sok jelentése lehet szintén. A háromszög egy speciális háromszög, de akár lehet, hogy csak a srácnak tetszett a szem köré. Szóval lehet a nagyon elvontaktól a normális jelentésig akármi, de lehet, hogy csak szimplán tetszett neki a minta.
7/7 anonim válasza:
Hát ha tényleg utánanéztél volna, hogy mit jelent akkor szerintem nem szeretnél te ilyen varratot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!