Gini1346 kérdése:
Tetoválás 18 alatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis tetkót! 17 vagyok!
Szüleim tudják csak nincsenek Magyarországon!
Két hét múlva jonnek haza és anyum ajándéka lenne!
Valaki megcsinálja?
Tetoválók írjanak, vagy aki tud valakit aki megcsinálja!
Budapesten!
S.o.s.
Jövő héten kéne egyik nap!
2014. okt. 26. 17:33
11/18 A kérdező kommentje:
Ha írnak nekem (apám) papírt és elküldik emailba én kinyomtatom és elviszem az ugy jo? (Külföldön vannak) Mert elvileg 18 alatt szülő jelenléte is kell! Pl westendbe!
2014. okt. 27. 09:38
12/18 anonim válasza:
Pfff a westend egy nagy sz.r hely.
Elég lehet, ha van rajta telefonszam, amin fel lehet hívni, hogy apud megerősítse az engedélyt. De ez is tetoválótól függ.
13/18 A kérdező kommentje:
Nekem a Köldök és nyelv pc-met ott csináltál! Illetve az ezer (összesen 8) lyukat a fülembe :)
Szerintem nagyon jól dolgoznak!
2014. okt. 27. 09:51
14/18 anonim válasza:
szia egy csomó hozzászolonak üzenem nem kapsz el semmilyen fertözést a háznál csináltatod ja és gyönyörü a tetkóm
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy tudnak lyukat szúrni, de a tetoválás más kategória.
16/18 anonim válasza:
Szia!
Tetovalo vagyok, es egy normalis, tapasztalt tetovalo nem csinalja meg!
Szerintem is varj egy evet vele!
Hat, igen.. A piercing es a tetovalas eleg mas, peldaul egy lyuk nem fog kifakulni... ;)
17/18 anonim válasza:
Azt kaptad anyukádtól a szülinapodra, hogy magára tetováltatta a nevedet??? Ráadásul 17 évesen már tele vagy piercingekkel? Ha már ennyire belehúztál így gyerekfejjel, akkor nem is értem, mi kérdésed lehetne a témáról. Talán beszéld meg anyukáddal, ő biztos ismer olyan tetoválót, aki kivarrja a kislányát...
18/18 anonim válasza:
Add neki idén, csak kicsit "megkésve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!