Sotret szedése alatt tetkó?
Figyelt kérdés
Hátamra lenne. Lehet hogy nem a legjobb a kategória. Illetve mostanában fogom abbahagyni a szedését, mennyi időt kéne még várnom?2014. ápr. 27. 19:45
1/3 anonim válasza:
én is szedem a gyógyszert január óta, de se a szőrtelenitest, se a kozmetikust nem javasolja az orvos, mivel vékonyabb a bőröd... nem tért ki külön a tetkóra, de az abbahagyás után 1 hónap mig lehet újra napozni/szolizni.. stb.
szerintem várj vele :)
2/3 anonim válasza:
Én szedem 5 hónapja, de lett ezidő alatt tetoválásom több is. Szerintem nem befolyásolja!
3/3 anonim válasza:
Hát, nem tudom, nekem egész szedés alatt tiszta sebes volt, hol a két kezem hol a lábaim:( Maguktól. Ha megvakartam kicsit mert viszketett a bőröm már véres volt:( Szerintem a befejezés után még várj. Nekem sok tünetem a befejezés után hónapokkal is megvolt még.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!