Tetoválás 18 alatt?
Szeretnék egy kis tetkót! 17 vagyok!
Szüleim tudják csak nincsenek Magyarországon!
Két hét múlva jonnek haza és anyum ajándéka lenne!
Valaki megcsinálja?
Tetoválók írjanak, vagy aki tud valakit aki megcsinálja!
Budapesten!
S.o.s.
Jövő héten kéne egyik nap!
Szia!
Nem ajanlom hogy "haznal" csinaltasd!
Akkor mar inkabb egy normalis tetovaloszalon!
Biztosan tudsz varni ket hetet!
Amig hazaernek a szuleid!
Jól meg fogod bánni, eléggé felelőtlen az anyukát már bocsánat
A párom 18 alatt senkinek sem csinál, utána is hossza konzoltáció
Nem fogom megbánni'! Anyum születési dátuma lenne mert az en 17. Szulinapomra tőle is ezt kaptam (ő varratta magàra a nevemet)!
Azért sürgős mert jövő utáni héten lesz a szülinapja, illetve akkor jon haza külföldről! Én pedig azért akarok jövő héten menni mert őszi szünetben jobban van időm mint suli időben mivel végzős vagyok! Ennyi!
Amúgy meg nem azért kertem, hogy az "okos" idősebbek közöljék velem, hogy mennyire meg fogom bánni, hanem hogy ha van olyan tetováló aki elvállalja írjon!
Köszönöm :)
Látom nem tetszenek a válaszok. Kár, hogy tetováló nem szólt hozzá, biztos osztaná a véleményünket.
Gondolom ez se fog tetszeni, de azért leírom, hogy mások is lássák.
Nálunk a városban (lényegtelen, hogy melyik, az egyik megyeszékhely) valaki hepatitist osztogat a tetoválásaival, ezért az orvosok először minden beteget vérvételre küldenek, akin tetoválást látnak (akin nem látnak, azt megkérdezik, hogy van-e) elég sok a fertőzött.
Tetováló vagyok, és osztom a hozzászólók véleményét... Felelősségteljes tetováló nem fogja elvállalni szülői papír nélkül.
Aki elvállalja, valószínűleg más téren is hanyag (higiénia, munka minősége). Az ilyen elhamarkodott, elkapkodott tetkókat javítgatom és takargatom rendszeresen...
Találj ki más ajándékot Anyudnak, egy év múlva még mindig elsütheted ezt az ajándékötletet, csak foglalj időben időpontot a tetoválónál majd.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!