Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül egy teljes...

Mennyibe kerül egy teljes sminktetoválás?

Figyelt kérdés
A szemöldökömet szeretném teljesen kiszedetni (nagyon utálom) és egy világosabb barna szemöldök tetoválást csinálni. Csak nem tudom mennyibe kerül így. Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 16. 12:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam! A sminktetoválás helyett szemöldöktetoválást szerettem volna írni.
2014. szept. 16. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokmindentől függ az ár. Ha átlagot kellene mondanom 50-90 ezer forintig terjed.

Ha nem találtál megfelelő embert, kérdezd meg a kozmetikusodat, biztos vannak kapcsolatai.;)

Az árat pedig csak a tetoválást végző nő (férfi) tudja pontosan megmondani, de nem olcsó mulatság, ráadásul eléggé fáj is.:/

2014. szept. 16. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem először fontold meg jól, hogy valóban szeretnél-e szemöldöktetkót, ugyanis megbánhatod, és aztán már nem lehet visszacsinálni.

Az meg már más kérdés, hogy amikor öreg, és ráncos leszel, eléggé ocsmányul fog kinézni.

2014. szept. 16. 14:48
 4/5 anonim válasza:

Szia! Nekem tetoválva van a szemöldököm, télen lesz 3 eves, én 28.000-ért csináltattam, azalatt nem nagyon találtam, de neten nézelődj!

23/L

2014. szept. 16. 23:39
 5/5 Másiknév válasza:
Nekem 3000 forint volt. F/16
2014. szept. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!