A nyelvpirszingtől tényleg elhalnak az izlelőbinbók?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom azt állitja h igen egy másik ismerősöm viszont azt h nem....most kinek higgyek? előre is köszi2014. aug. 13. 20:12
1/8 Sowilo válasza:
Nem. Kérdeztél már olyat, akinek van? Ez badarság.
Vannak rémtörténetek, hogy esetleg lehetséges ha pont azt a helyet szúrja át, de ezek csak városi legendák, esetleg ha tróger szalonba mész, akkor történhet meg. Igényes helyen nem-
2/8 A kérdező kommentje:
igen, olyanokat kérdeztem akiknek van
2014. aug. 14. 11:09
3/8 anonim válasza:
ez baromság.
viszont a fogzománcot tönkreteszi.
4/8 Sowilo válasza:
Amennyiben fémből van, tönkreteszi. Erre jó a műanyag. Csináld nyugodtan, nem lesz bajod tőle.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nem halnak el, semmi bajod nem lesz tőle. Első egy-két hétben furcsa és nehéz lesz enni, esetleg kicsit mások lesznek az ízek addig, de amikor rendbe jön, ugyan olyan lesz. Ízlelőbimbók erős hőhatástól halhatnak el.
Higgy nekem, van nyelvpiercingem már több mint 7 éve.
7/8 anonim válasza:
És a fül piercingtől tényleg lyukas lesz a füled? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8/8 MikasaJaeger válasza:
16 éves korom óta van nyelv pc-m, és semmi sem történt, megnyugodhatsz, még mindig mindent ugyanúgy érzek a nyelvemmel:) Én Budapesten csináltattam a WestEnd Tattoo-ba, a tetkómmal együtt még anno, megbízható hely, drágább mint a többi, viszont igényesebbm megéri, akkor és titánosat kértem, és az volt 5000 Ft, de azóta biztos drágultak, de nyelv pc-tl semmid nem fog elhalni:) 18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!